Suomalainen miljoonahitti Cities: Skylines laajeni ilmaisella päivityksellä

Kotimainen Cities: Skylines on päivittynyt ja näin ollen se tarjoaa nyt sekä eurooppalaista rakennettavaa että myös tunneleita.

20.5.2015 16:30

Miljoonahitiksi hiljattain noussut kaupunkirakentelupeli Cities: Skylines on saanut ilmaista sisältöä uudella päivityksellään.

Päivityksen myötä tamperelainen kehittäjä Colossal Order on vastannut muun muassa fanien pyytelyihin tuomalla peliin vihdoin mahdollisuuden rakentaa tunneleita. Samalla mukaan on ympätty myös yli 50 eurooppalaistyylistä rakennusta pelin uusia Eurooppalais-teemaisia karttoja varten. Myös pelin muokkaustyökaluja on lisäksi viilattu ja erilaisia pikkuvikoja on samalla korjattu.

Täyden listan päivityksen lisistä voi katsastaa läpi pelin foorumeilta.

Julkaisija Paradox huomauttaa, että päivitys saattaa rikkoa joitain pelin modeista sen sisältämän uuden koodin myötä. Näin ollen modien tekijät voivat joutua päivittämään luomuksiaan hieman, jotta niistä saataisiin taas yhteensopivia pelin kanssa.

Päivityksen on määrä olla ensimmäinen useista uutta sisältöä tarjoavista ilmaisista Cities: Skylines -lisistä. Suunnitelmissa kuitenkin myös on, että lähitulevaisuudessa peliin tuotaisiin myös maksullisia laajennuspaketteja hieman Europa Universalis IV:n tapaan. 

Lisää luettavaa