Suomalainen Noita on pian valloillaan – varsinainen julkaisupäivä paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen Noita on pian valloillaan – varsinainen julkaisupäivä paljastui

22.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Noita, Nolla games, Suomi, julkaisupäivä, roguelike, early access,

Maailmalla juhlitaan pian suomalaista noituutta toden teolla, sillä Nolla Gamesin kehittämä Noita on siirtymässä pois varhaisjulkaisuvaiheestaan. Roguelike-tyyliä kaikessa satunnaisuudessaan edustava peli on valmistumassa Windows-koneilla 15. lokakuuta mittavan 1.0-päivityksen merkeissä.

Päivityksellä Noidan maailma kasvaa vielä uusilla vihollisilla, perk-eduilla ja reilulla 20 tuoreella loitsulla. Lisäksi tulossa on niin viimeisiä viilauksia kuin muutama yllättävämpikin lisäys. Yksi näistä on esimerkiksi kokonaan uusi tila, kun taas tuoreen Twitch-integraation myötä Twitch-katsojat voivat äänestää erilaisia tapahtumia katsomansa striimaajan peliin.

Noidan julkaisupäivää on juhlittu sekä sen kehittäjien aiempia pelejä yhteen kokoavalla alennuspaketilla että myös tuoreella trailerilla. Siinä peliin tarjotaan jälleen yksi yleismääräinen silmäys sen simuloitujen pikselien kuin erilaisten loitsujenkin osalta. Pelin early access -versiot ovat olleet pelattavissa syyskuusta 2019 asti.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Sitten vaan toimitus pommittaa Nolla Gamesiä josko sieltä joku ehtisi käydä podcästissä kääntymässä ennen vuoden vaihdetta ;)

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

On kyllä hyvä peli, mutta aika tuhottoman vaikea. Pari kertaa olen teleporttaamalla päässyt loparille saakka, mutta normaalit runit ovat päättyneet viimeistään ug viidakko biomiin. :D

Toisaalta ihan hyvän, että pelissä riittää mietittävää pidemmäksi aikaa.

Nostoja