Suomalainen PS4-yksinoikeus MatterFall sai julkaisupäivän – uusi video esittelee toimintaa / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen PS4-yksinoikeus MatterFall sai julkaisupäivän – uusi video esittelee toimintaa

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Helsinkiläisstudio Housemarquella näyttää piisavan nyt kesällä kiirettä. Ensin kesäkuussa studio on julkaisemassa PS4:lle sekä Steamiin Nex Machinan, ja nyt se on vahvistanut PS4-peli MatterFallin ilmestyvän 15. elokuuta.

MatterFallista on tiedetty toistaiseksi vielä varsin vähän, sillä sen reilu vuosi sitten tapahtuneen julkistuksen jälkeen Housemarque ei ole ollut erityisen puhelias pelistään. Tämä onneksi näyttää nyt korjaantuvan, sillä pelin julkaisupäivän yhteydessä se on saanut myös trailerin, joka esittelee viimein kunnolla sen toimintaakin.

Sekä Nex Machina että MatterFall ovat molemmat käytännössä nopeatempoisia räiskintäpelejä. Siinä missä Nex Machina luottaa enemmän kuitenkin ylhäältä kuvattuun toimintaan, skrollaa MatterFall sivuttaisessa suunnassa ja tarjoilee näin ollen hieman myös tasoloikkahaasteitakin. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eiköhän tämä ihan mukava välipalateos ole kaikkien isompien eeposten välissä. Tosin nytkään ei oikein löydä aikaa pienemmille peleille kun yrittää saada fyysiset teokset pelailtua edes tarinan osalta läpi...

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Vois nää suomistudiot remedyä lukuunottamatta tehä jotain uutta välillä.. On trineä trinen perään ja has been heroesin kaltasta kuraa. Samalla kaavalla suolletaan samaa paskaa joka tuutista.
Eikö voitaisi välillä poistua mukavuusalueelta ja tehdä jotain kunnolla muistettavaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Odotan Digital Foundryn aaalyysit tästä ensin ja taitaa olla Hoysemarquelle tyypilliseen tapaan saatavilla vain digitaalisesti, eli PS plussa-versiota odotellessa.

Nostoja