Suomalainen PS5-räiskintä Returnal päivittyi – valokuvaustila ja odotettu keskeytysmahdollisuus viimein mukana / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen PS5-räiskintä Returnal päivittyi – valokuvaustila ja odotettu keskeytysmahdollisuus viimein mukana

26.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Returnal, Photo Mode, Housemarque, PS5, suomi,

Helsinkiläisen Housemarquen alkuvuodesta PlayStation 5:lle ilmestynyt Returnal on päivittynyt versioon 2.0. Tämän myötä peliin on lisätty kaksi lisäominaisuutta, jotka ovat valokuvaustila sekä paljon pyydetty mahdollisuus jättää käynnissä ole seikkailusessio kesken ilman pelkoa sen aikana tehdyn edistymisen menettämisestä.

Housemarquelta huomautetaan, että keskeytysmahdollisuus toimii Returnalissa muutamin rajoituksin. Se ei ensinnäkään luo peliin alati uudelleen ladattavaa tallennuspistettä, vaan tallennettu kohta pyyhitään aina, kun se ladataan. Kuolemaa ei voi siis uuden ominaisuuden avulla huijata.

Keskeytys ei luonnollisesti myöskään onnistu kiihkeämpien taistelujen, pomoyhteenottojen, välipätkien tai ensimmäisesta persoonasta koettavien osuuksien aikana.

Mitä tulee valokuvaustilaan, näyttävien ruutukaappauksien nappaaminen onnistuu lähes missä tahansa vaiheessa peliä. Mukana on tietysti myös joukko erilaisia mahdollisuuksia säätää muun muassa otettujen kuvien valaistusta ja kontrastia.

Ohessa trailerimuotoinen esittely Returnalin 2.0-päivityksestä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja