Suomalainen räiskintäpeli Spareware pöllähti Xbox Onelle

Xbox Onelle saatiin vielä ennen Quantum Breakin tuloa kotimaista räiskintäpelattavaa kajaanilaisen Rusto Gamesin julkaistua parisen vuotta kehitellyn Spareware-pelinsä.

20.3.2016 05:15

Xbox Onen pelitarjonta on laajentunut tällä viikolla uudella kotimaisella räiskintänimikkeellä. Perjantaista alkaen Xbox Game Store -latauskauppapaikalta on ollut mahdollista käydä latailemassa noin kymmentä euroa vastaan Sparewaren, jonka on tuonut maailmaan kajaanilainen Rusto Games.

Noin kaksi vuotta aktiivisesti kehitteillä ollut Spareware luottaa erityisesti sekä satunnaisuuden että myös muokattavuuden vetovoimaan. Yhtäaikaa maksimissaan neljän pelaajan yhteistyöpeluuta tukevassa pelissä räiskijöille annetaan mahdollisuus rakentaa oma tuhovoimainen robottinsa, jolla tarkoituksena olisi sitten suunnata paukuttelemaan pelikerrasta toiseen muuttuvissa kentissä. Pelatessa pelaajat kerryttävät itselleen myös tasoja, joilla käyttöönsä voi saada uusia kykyjä.

Rusto on jo ennakkoon luvannut, että se on aikeissa jatkaa Sparewaren kehitystä vielä sen julkaisun jälkeenkin. Suunnitelmissa studiolla on tuoda päivityksillä esimerkiksi vielä uutta ilmaista sisältöä peliin lähitulevaisuudessa.

Ohessa traileria.

Lähde: Rusto Games

Lisää luettavaa