Suomalainen RedLynx tuo South Park -korttipelin mobiililaitteille / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen RedLynx tuo South Park -korttipelin mobiililaitteille

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pitkäikäinen televisiosarja South Park on saamassa tänä vuonna parikin erilaista peliä Ubisoftilta. Jo pidempään tiedossa on ollut roolipeli Fractured but Whole, mutta nyt sen lisäksi julkistuksen on saanut mobiililaitteille tuotava Phone Destroyer.

Suomalaisen RedLynxin kehittämä Phone Destroyer on korttipohjainen taktikointipeli, johon luvataan mukaan niin yksinpelitilaa kuin kilpailullista moninpeliäkin. Visuaalisesti se muistuttaa paljon Ubisoftin muita South Park -pelejä. Myös Phone Breakersin kerrotaan syntyneen läheisessä yhteistyössä South Park Digital Studiosin kanssa.

Saataville South Park: Phone Destroyer saapuu myöhemmin tänä vuonna mikromaksuilla varustettuna ilmaispelinä.  Ubisoft lupaa, että kaikki pelissä on saavutettavissa ilman tarvetta visan vinguttamiselle.

Itse Fractured but Whole on edelleen päivätty lokakuun 17. päivälle. Ohessa vähän uutta videomateriaali siitäkin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisihan tuota mobiilipeliä testata mutta en usko että kauaa taas jaksan "moblailla". Voisi se oikea peli jo tulla joskus vaikka toisaalta hyvä että tekevät kunnolla, erityisesti kun pelattavaa tuntuu olevan muutenkin ihan riittämiin.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Päätin lähteä jo valmiiksi torille. ;)

Nostoja