Suomalainen Rocket Pack Disneyn omistukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen Rocket Pack Disneyn omistukseen

3.03.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
5

Disney on ostanut suomalaisen Rocket Packin. Vuosi sitten perustettu Rocket Pack tunnetaan Warimals-pelistä sekä yhtiön omasta Rocket Engine -teknologiasta.

Helsingin Sanomat kertoo sivuillaan saaneensa vahvistuksen kauppoihin Disneyn Matthew Grossmanilta. Disney tai Rocket Pack eivät ole paljastaneet kauppahintaa.

Tutustu Rocket Packin kotisivuihin täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Realistina täytyy todeta, että toivon heille parempaa kohtaloa kuin juuri kirveen alle jääneille Disneyn alastudioille... Viimeaikoina on tullut huomattua, että hyväkään peli ei riitä ilman kunnon myyntejä ja hyvin vähän on tällä alalla ennustettavissa.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Munkk1 uskon kuitenkin että Rocket Pack ei tee mitään multimiljoona pelejä kuten ne studiot. tahi ainakaan en usko että Disneykään pistäis heitä sellaisia tekemään kun ei varmaan ihan kokemusta niin paljon vielä ole.

Käyttäjän Jyppe kuva
Jyppe

Harmi ettei Suomessa menestytä konsolipuolella..

Käyttäjän artapo kuva
artapo

En oo kuullukkaa

Käyttäjän tiksa kuva
tiksa

Kyllä mä veikkaan että Disney osti studio vain ja ainoastaan niiden aivan käsittämättönä nerokkaan pelimoottorin takia. Eli jätkät pääsee kehittämään sitä nyt isoilla rahoilla.. Eli loistava uutinen mun mielestä! Go boys!