Suomalainen romurallipeli valmistuu viimein! Eikä siihen mennytkään kuin 1 600 early access -päivää

Suomalainen Wreckfest on tulossa viimein pihalle. Ensin vuorossa on pc-julkaisu kesällä, mitä seuraa syksyllä konsolikaahailu.

2.6.2018 08:53

Bugbear Entertainmentin uusin ajopeli Wreckfest on käynnistämässä moottorinsa viimein virallisissa merkeissä. Noin 1 600 early access -päivän jälkeen pelin on kerrottu valmistuvan pc:llä 14. kesäkuuta sekä ilmestyvän PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. marraskuuta.

Pelin tuomisessa myyntiin suomalaista Bugbearia avittaa THQ Nordic, joka ryhtyi sen julkaisijaksi noin vuosi sitten. Valmistuminen tarkoittaa romuralliin keskittyvälle kaahailulle vielä muun muassa uuden haastetilan ilmestymistä sekä omien autojen kustomointia hupsuilla esineillä. Muuten se on tarjonnut jo esimerkiksi urapohjaista kaahailua, näyttävää autojen tuhoamista ja tietyssä verkossa tapahtuvaa erilaista ajotoimintaa.

Myös Next Car Game -nimellä tunnetusta Wreckfestista on puhuttu tähän mennessä jo reilut viisi vuotta. Peli julkistettiin alunperin helmikuussa 2013 ja myöhemmin saman kesän aikana sen kehitykseen alettiin kerätä lisävaroja ennakkotilauksien kautta, Bugbear kokeili pelin kanssa yhdessä vaiheessa myös Kickstarter-rahoituksen saantia, mikä ei kuitenkaan lopulta onnistunut aiotusti. Steamin early access -osastolle se ilmestyi tammikuussa 2014.

Aiemmin studio on tunnettu parhaiten FlatOut-sarjan luojana ja Ridge Racer Unboundedin tekijänä.

Ohessa lyhyt traileri Wreckfestista viime vuodelta. Alta löydettävissä on myös joukko uusia kuvakaappauksia.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa