Suomalainen SimCity-haastaja Cities: Skylines sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen SimCity-haastaja Cities: Skylines sai julkaisupäivän

11.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kaupunkien rakentelu näyttää olevan näin alkuvuodesta kovassa huudosta. Vasta viime viikolla Focus Home Interactive toi tietokoneille Cities XXL:n ja pian maaliskuun 10. päivä Paradox Interactive julkasee Windows-, Mac- ja Linux-koneille Cities: Skylinesin.

Näin suomalaisesta näkövinkkelistä Cities: Skyline voi olla erityisen mielenkiintoinen tekele, sillä sen on kehittänyt tamperelainen Colossal Order. Studio on aiemmin näyttänyt kykyjään jo joukkoliikennesimulaatioon keskittyneellä Cities in Motion -sarjallaan, joten siirtymä kaupunkien rakenteluun on varsin luonnollinen askel pelin tekijöille.

Cities: Skylinen julkaisupäivä paljastettiin oheisella uudella trailerilla. Enemmän pelikuvaa pelistä voi katsastaa sen alla piileskelevästä hieman vanhemmasta videosta, jonka alle on upotettu lisäksi pelin kehittäjiä esittelevä videopätkä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Näyttää todella hyvältä, paradox interactive taisi tehdä sen mitä EA poppoineen eivät osanneet. Jo aikaisemmin tiiraillut noita Cities in motion pelejä, mutta eiköhän jo tämä ostoon lähde.