Suomalainen suurpeli Quantum Break sittenkin vielä Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen suurpeli Quantum Break sittenkin vielä Steamiin

10.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
21

Xbox Onelle ja Windows 10:lle alkuvuodesta julkaistu Quantum Break on saapumassa aina vain suuremman yleisön saataville. Syyskuun 14. päivä suomalaisstudio Remedyn uutukainen saadaan vielä Steamiin, jonka kautta peliä on mahdollista pelata vähimmillään 64-bittisellä Windows 7:llä.

Samana päivänä Quantum Breakista julkaistaan pc:lle myös fyysinen erikoisversio Nordic Gamesin avustuksella. Itse viidestä levystä koostuvan pelin lisäksi paketti sisältää Quantum Breakin kehityksestä kertovan Blu-ray-levyn ja kirjan sekä myös kaksi julistetta ja pelin ääniraidan.

Hintaa kummallekin pelin versiolle on kertymässä 40 euroa. Remedy on luvannut, että uusi pc-versio pelistä pitää oletuksena sisällään kaikki päivitykset, jotka pelin Windows 10 -versio on jo saanut.

Lähde: Remedy

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Oho, ei ois uskonut, että vielä saadaan muillekkin Win käyttiksille kuin vain 10:lle. Ei vissiin peli myynyt tarpeeksi budjettiin nähden, joten vielä yritetään Steamin kautta saada lisää katetta pelille. Eipä silti, ihan hyvähän se niille, joilla ei Win 10:ä ole tai ei halua UWP:n kautta peliä pelata. Voisihan tuota itsekin harkita, jos se joskus saa alle kympillä. Kiinnostus kun tätä peliä kohtaan on melko minimaalinen.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hah! Hyvä että jäin odottamaan. Steamista kyllä lähtee ostoon :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pääsee siis vielä pelaamaan tätä loppujen lopuksi. Kärsivällinen palkittiin.

Käyttäjän vilunki kuva
vilunki

Kun Windows 10 ei saavuttanut haluttua suosiota, alkoi MS hätäpäissään tuoda pelejä boxilta kympille (ja samalla kaivamaan koko alustan hautaa?). Ja kun kauppa ei käy vieläkään, niin peli Steamiin, kohta se on 5 euron alessa.

Muutenkin innostus peliin lopahti nopeasti nopeasti, julkaisun jälkeen uutisoitiin lähinnä pc-version huonosta toimivuudesta. Itse jaksoin pelata ekan kappaleen enkä kyllä yhtään ihmettele miksi peli painui nopeasti unholaan.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jos nyt luin siis oikein, niin DX12 pysyy Windows Store version eksklusiivina ja retail/steam on vain DX11.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Tulette vielä huomaamaan, ettei uusi julkaisukanava paranna suorituskykyongelmia.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Hienoa, että saadaan useampien pelaajien ulottuville, olipa syy sitten mikä tahansa. PC-version aiemmista ongelmista en osaa sanoa mitään, mutta ainakin Xbox Onella Quantum Break oli upea kokemus. Audiovisuaalisesti parasta, mitä toistaiseksi on saatu aikaiseksi - kaikki pelialustat mukaan lukien. Erinomainen käsikirjoitus ja roolityöt, ja niin tarinavetoinen kuin onkin, peli on dramaturgisesti tiivis eikä rönsyile kuolettavan tylsäksi tyhjäkäynniksi (köh, Naughty Dog, köh). Pelinäkin vielä vähintäänkin hyvä.

Käyttäjän Jesper kuva
Jesper

Ja jouluun mennessä löytyy humblebundlesta. Odotellaan.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

itse en käytä enää koko steamiä. mul pitäis olla monen tonnin kone,ja sit pitäis vuosi päivittää osat..+ quantum break ei ole kiinnostava pettysin siihen kun katoin sitä netistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä velor87

itse en käytä enää koko steamiä. mul pitäis olla monen tonnin kone,ja sit pitäis vuosi päivittää osat..+ quantum break ei ole kiinnostava pettysin siihen kun katoin sitä netistä.

Täh wut? Miten niin pitäis olla? Miten niin pitäis päivittää joka vuosi osat? Quantum Break on varmaan itse kuraa, mutta nyt ainakin sen alelaarista nappaamista voi harkita joskus, kun peli pääsi pois Microsoftin vankilasta. Mutta tuo ennakkoluulo pc-pelaamisesta ja sen kalleudesta pitää saada ihmisten takaraivoista pois.