Suomalainen The Walking Dead -kehittäjä osti Helsinki GameWorksin / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalainen The Walking Dead -kehittäjä osti Helsinki GameWorksin

31.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Aiemmin tänä vuonna suomalaisten pelialan konkareiden toimesta perustettu pelistudio Helsinki GameWorks on löytänyt jo ostajan. Studion on päätynyt hankkimaan Helsingissä myöskin majaileva pelitalo Next Games, joka alkuvuodesta löysi tiensä otsikoihin omalla The Walking Dead -aiheisella mobiilipelillään.

– Voimien yhdistäminen on looginen askel, sillä ensimmäiset pelimme ovat saamassa julkaisunsa pian ja uudet tuotannot ovat alkamaisillaan. Helsinki GameWorksin veteraanit ja immateriaalioikeudet tulevat olemaan merkittävä vara, Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen kuvailee.

Ennen yhdistymistään Next Games ja Helsinki GameWorks ovat ehtineet tehdä jo aikaisemminkin läheistä yhteistyötä Next Gamesin pelituotantojen parissa. Kauppojen myötä Next Gamesin vanha 33 henkilön tiimi kasvaa nyt 45 hengen kokoiseksi.

Helsinki GameWorksin miehitykseen ovat kuuluneet esimerkiksi Remedyn vanha perustajajäsen Samuli Syvähuoko ja Rovio-konkari Kalle Kaivola. Studio ei ole ehtinyt paljastaa vielä yhtään peliä, mutta se on aiemmin kertonut keskittyvänsä mobiilikehitykseen.

Next Gamesin The Walking Dead -aiheisen pelin on määrä saada julkaisunsa vuoden 2015 alussa. Ohessa pelin traileri.

Lähde: Helsinki GameWorks

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tumez kuva
Tumez

Vain mobiili roskaan hurraa prkl!! Traileri näytti aivan muuta ihan kuin ois joku parempikin tulossa esim konsoleille suatana! Voisi joku tehdä paremman walking dead pelin kuin toi telltalen roska!

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Tumez

Vain mobiili roskaan hurraa prkl!! Traileri näytti aivan muuta ihan kuin ois joku parempikin tulossa esim konsoleille suatana! Voisi joku tehdä paremman walking dead pelin kuin toi telltalen roska!

Overkill software (payday 1 ja 2) on tekemässä. Ja siinä on 4 pelaajan coop. :)

Nostoja