Suomalaisen avioparin vapaa-aikanaan kehittämä peli valloittaa pian mobiililaitteet / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaisen avioparin vapaa-aikanaan kehittämä peli valloittaa pian mobiililaitteet

8.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Torstaina 9.4. niin Applen App Storessa, Google Playssa kuin Amazon Appstoressa tarjolle ilmestyy jälleen uutta suomalaista pelattavaa. Tuolloin julkaisunsa saa Jyrki ja Piia Kilpeläisen pulmapeli Tiltagon, jossa mobiililaitettaan kallistamalla pelaajat ohjastavat palloa läpi erilaisten esteratojen.

Tiltagon on ollut kehitteillä viime syksystä asti, muttei kuitenkaan täyspäiväisestä. Sekä Jyrki että Piia ovat työstäneet peliä nimittäin vapaa-aikanaan viikonloppuisin ja iltaisin, mikä ei toki estänyt kanadalaista NoodleCakea innostumasta pelistä julkaisusopimuksen arvoisesti. NoodleCaken avulla Kotkassa asuvat Kilpeläiset ovatkin voineet jättää bisneshuolet julkaisijan kontolle ja keskittyä itse pelin valmisteluun.

– NoodleCakella on hyvä maine ja paljon kokemusta pienten tiimien tekemien pelien julkaisemisesta. Koska meillä itsellämme on aikaa käytettävissä hyvin rajallisesti, on heidän apu ollut kullanarvoista, Jyri selittää.

Saapuessaan Tiltagon tulee olemaan mainoksilla varustettu ilmaispeli. Reklaameista on kuitenkin mahdollista päästä eroon yhden kertamaksun tekemällä.

Ennen Tiltagonia kaksikon yhteistyöllä muotonsa on saanut myös esimerkiksi iOS-peli Mystic Marbles.

Lähde: Jyri Kilpeläinen

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Klassinen peli-idea jota tuli pelattua jo lapsena, muttei virtuualisena tietenkään. Yksinkertainen, koukuttava ja niin hauska. Tän perusteella luulisi, että pelaan mobiilipelejä. Ei tule tapahtumaan kovin helpolla.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Onnea diilistä ja pelikin saattaa olla ihan jees, mutta minusta tuo traikku oli aika paska. "aloita, epäonnistu, kokeile uudestaan...x100" ei ainakaan minulle ole se mainos slogan joka saa kiinnostumaan pelistä. Olisi pitänyt näyttää enemmän eri kenttiä ja niissä olevia esteitä tuon adhd "start, fall, repeat" editoinnin sijasta.