Suomalaisen avioparin vapaa-aikanaan kehittämä peli valloittaa pian mobiililaitteet

Kotkalainen aviopari Jyrki ja Piia Kilpeläinen tuovat maailman suurimpiin mobiilisovelluskauppoihin pian uutta suomalaista pelattavaa.

7.4.2015 21:31

Torstaina 9.4. niin Applen App Storessa, Google Playssa kuin Amazon Appstoressa tarjolle ilmestyy jälleen uutta suomalaista pelattavaa. Tuolloin julkaisunsa saa Jyrki ja Piia Kilpeläisen pulmapeli Tiltagon, jossa mobiililaitettaan kallistamalla pelaajat ohjastavat palloa läpi erilaisten esteratojen.

Tiltagon on ollut kehitteillä viime syksystä asti, muttei kuitenkaan täyspäiväisestä. Sekä Jyrki että Piia ovat työstäneet peliä nimittäin vapaa-aikanaan viikonloppuisin ja iltaisin, mikä ei toki estänyt kanadalaista NoodleCakea innostumasta pelistä julkaisusopimuksen arvoisesti. NoodleCaken avulla Kotkassa asuvat Kilpeläiset ovatkin voineet jättää bisneshuolet julkaisijan kontolle ja keskittyä itse pelin valmisteluun.

– NoodleCakella on hyvä maine ja paljon kokemusta pienten tiimien tekemien pelien julkaisemisesta. Koska meillä itsellämme on aikaa käytettävissä hyvin rajallisesti, on heidän apu ollut kullanarvoista, Jyri selittää.

Saapuessaan Tiltagon tulee olemaan mainoksilla varustettu ilmaispeli. Reklaameista on kuitenkin mahdollista päästä eroon yhden kertamaksun tekemällä.

Ennen Tiltagonia kaksikon yhteistyöllä muotonsa on saanut myös esimerkiksi iOS-peli Mystic Marbles.

Lähde: Jyri Kilpeläinen

Lisää luettavaa