Suomalaisen hullut pelijamit kohahduttavat maailmalla / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaisen hullut pelijamit kohahduttavat maailmalla

15.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Suomalaisen hullut pelijamit kohahduttavat maailmalla

Suomalainen hulluus puree jälleen maailmalla.

Tällä kertaa kauhunsekaisen ihailun kohteeksi ovat päässeen kuun lopussa Lapissa järjestettävät Survival Mode -pelijamit, jotka keräävät 20 suomalaista pelinkehittäjää 48 tunniksi erämaamökkiin vailla juoksevaa vettä, luotettavaa sähköverkkoa tai kunnollista internet-yhteyttä. Vaikka jamit järjestetään osana maailmanlaajuista Global Game Jam -tapahtumaa, ovat ulkomaalaisten pelisivustojen uutisotsikot päivitelleet yksinomaan suomalaisten tapaa tehdä asioita.

– Tuskiensa helpottamiseksi kehittäjät pääsevät kuitenkin saunaan (koska puhe on nyt Suomesta) ja uima-altaalle – joka on leikattu jäähän, pelisivusto PC Gamer taivastelee avantouintia omassa artikkelissaan.

Selviytymisjamien osallistujiin ja tukijoihin lukeutuvat muiden muassa Seriously, Kuuasema, Frogmind Games, Mindfield Games, Moido Games ja V2.fi. Herättämästään huomiosta huolimatta ne eivät ole suinkaan ainoa Global Game Jamiin liittyvä tapahtuma maassa.

– Survival Mode on yksi 22:sta suomalaisesta Global Game Jam -tapahtumasta, mutta muissa tuskin on jäätymiskuoleman riskiä, huomioi mobiilialan sivusto Pocketgamer.biz.

Pelijamien trailerin voi katsastaa alta.

Lähde: Finnish Game Jam, PC Gamer, Pocketgamer.biz, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Suomi mainittu + kohu = roskamedia?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Jos ollaan sisällä ja talossa takka niin hyvinhän tuolla pärjää. Laitteetkin kuumentaa aina oman huoneen sulamispisteeseen.