Suomalaisen Supercellin uusin peli julkaistaan tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaisen Supercellin uusin peli julkaistaan tällä viikolla

25.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Helsinkiläisen Supercell-mobiilipelitalon uutuuspeli Boom Beach saa maailmanlaajuisen julkaisunsa tällä viikolla. Omille iOS-laitteilleen pelin voi käydä lataamassa App Storen kautta ilmaiseksi tulevana torstaina.

Boom Beach on Supercellin uusin peli sitten vuonna 2012 julkaistujen räjähdysmäiseen suosioon yltäneiden Clash of Clansin ja Hay Dayn. Peli jatkaa kotimaiselle studiolle ominaista strategiatyyliä, joskin tällä kertaa klaanien rakentelun ja maatilan hoidon sijaan toiminta keskittyy paratiisisaarien sotilaalliseen hallitsemiseen.

Peli on jo aiemmin ollut saatavilla Kanadassa ja Australiassa. Monille mobiilipeleille tyypilliseen tapaan pienemmän yleisön avulla Supercell on pyrkinyt keräämään pelistään käyttäjäpalautetta, jonka avulla se on viimeistellyt Boom Beachin varsinaista julkaisua varten.

Lähde: App Store (Twitter), Supercell Forums

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Electric_Carcass kuva
Electric_Carcass

Boom Beach, boom Boom Beach. Anteeksi.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy
Lainaus käyttäjältä Electric_Carcass

Boom Beach, boom Boom Beach. Anteeksi.

Lopeta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Täysin sama idea kuin Travianissa tai ihan liian monessa FB-pelissä. Lisäksi kun mielenkiinto meni jopa Plants vs Zombies 2:a kohden niin tuskin tällaistakaan free to pay peliä jaksaa kauaa pelailla. Edelleen odotan että tulisi PvsZ2:sta versio PC:lle.

Käyttäjän SEPPO-SILAKKA kuva
SEPPO-SILAKKA

Toivon tälle menestystä, kuten jokaiselle suomalaisen pelifirman pelille. Saatanpa jopa testata tätä iPadilla.

Nostoja