Suomalaismenestyjä Trialsille jatkoa kahden osan voimin / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaismenestyjä Trialsille jatkoa kahden osan voimin

11.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Redlynxin suositusta Trials-sarjasta ei pitäisi ilmetä pulaa ensi vuoden puolella. Ubisoft on paljastanut E3-lehdistötilaisuudessa näyttämällään lyhyellä trailerilla, että vuonna 2014 luvassa on peli nimeltä Trials Frontier että Trials Fusion.

Peleistä Fusion on parhaillaan matkalla niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle kuin myös pc:lle, ja se näyttäisi sijoittuvan aiempaa futuristisempiin maisemiin. Puolestaan Frontier saapuu mobiililaitteille hieman maanläheisemmissä merkeissä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Hyvä juttu, että saadaan myös PS4:lle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Fusion näytti huonommalta mitä odotin, tosin tuo ei tainnut pelikuvaa varsinaisesti ollakaan? En minä mitään stuntteja trialsiin halua. No, silti varmaan pakko-ostos aiempien kahden jäljiltä. Aika jännä että MS ei enää yksinoikeudella mutta (osa)syynä varmaan tuo RedLynxin Ubille meno.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Miksi muuten oli yksinoikeudella boxille? RedLynx ei tykkää sonysta vai ei osannu tehä pelii ps3:lle? Vai maksoko Microsoft niin paljon yksinoikeudesta? Ihan mielenkiinnosta kysyn :P

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä VillNess

Miksi muuten oli yksinoikeudella boxille? RedLynx ei tykkää sonysta vai ei osannu tehä pelii ps3:lle? Vai maksoko Microsoft niin paljon yksinoikeudesta?

Microsoft toimi aikoinaan Trials HD:n ja Evolutionin julkaisijana.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä VillNessMiksi muuten oli yksinoikeudella boxille? RedLynx ei tykkää sonysta vai ei osannu tehä pelii ps3:lle? Vai maksoko Microsoft niin paljon yksinoikeudesta?Microsoft toimi aikoinaan Trials HD:n ja Evolutionin julkaisijana.

Aa okei, kiitos tiedosta :) Kiva et pääsee pelaan Trialsii, ku en tosiaan 360:stä omista ja vaikuttaa kyl hyvältä!