Suomalaispelaajan ennätys: neljä kuollutta Xboxia / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaispelaajan ennätys: neljä kuollutta Xboxia

2.11.2006 // Kirjoittanut: LassiK
214

Pääkaupunkiseudulla asuvalla Janne Kaitilalla, joka tunnetaan pelipiireissä myös Finngamerina, on hallussaan jälleen uusi epävirallinen ennätys. Kaitila odottelee parhaillaan viidettä Xbox 360 -konsoliaan neljän edellisen hajottua pelaajan käytössä.

- V-käyrä on heittänyt jo kaksi kertaa ympäri, joten tällä hetkellä on suht rauhallinen olo. Ei sitä jotenkin vaan jaksa olla vihainen koko aikaa. Olen nyt siis askeleella "hyväksyntä", kertoo Kaitila Pelaajalehti.comille.

Sinänsä Kaitila on ollut tyytyväinen Xbox 360:aan. Laite on suorituskykyinen, pelit ovat hyviä, mutta myös vikalista on vaikuttava:

Ensimmäinen konsoli: Red Ring of Death, ei kuvaa eikä ääntä. Ei pysty pelaamaan.
Toinen konsoli: Kaatuu kahdessa sekunnissa omaan alkuanimaatioonsa. Ei pysty pelaamaan.
Kolmas konsoli: Naarmuttaa levyjä. Ei uskalla pelata.
Neljäs konsoli: Microsoftin syyspäivitys tuhosi koneen, System Error E71. Ei pysty pelaamaan.
Viides konsoli: Jatkoa seuraa...

Kaitila uskoo olevansa poikkeus, mutta todennäköisesti osa laajempaa sääntöä.

- Uskon kyllä olevani maailman huono-onnisin Xbox 360 omistaja, eli siis poikkeus, mutta kyllä niitä ongelmia muiltakin löytyy. Varmasti eniten pelikonsolien historiassa, hän arvioi.

Yhden valoisan puolen hän tilanteesta löytää.

- Tallennukset sentään olen saanut pitää, koska kovalevyä ei lähetetä koneen mukana, Kaitila kertoo.

Ongelmien toistuvuudesta huolimatta Microsoft ei vielä ole ollut Kaitilaan erityisesti yhteydessä.

- Ei mitään virallista lausuntoa ole tullut, olen ollut vain asiakaspalveluun yhteydessä. Joskus siellä on henkilö joka ei välitä yhtään, joskus siellä valitellaan kovin. Kolmannen koneen hajottua minulle on matkalla ainakin yksi kompensaatiopeli, ja nyt neljännen vaihdon myötä asiakaspalvelija lupasi ottaa yhteyttä esimiehiinsä. Katsotaan nyt, että tuleeko sieltä mitään isompaa anteeksipyyntöä, Kaitila odottelee.

Eräs turhautunut, Paweli-nimimerkkiä käyttävä suomalaispelaaja on puolestaan lähettänyt Youtube-palveluun videon, jossa hän kuvaa omaa "kamppailuaan asiakaspalvelun kanssa".

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nazza kuva
Nazza

Oho, onpas kyllä ollut kamalan huonoa tuuria Finngamerilla. Itselläni on boksi kestänyt, ja toivottavasti tuleekin kestämään, vaikka koko ajan on pieni pelko takaraivossa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kieltämättä epäonninen kaveri tämä ensimmäinen, henkilökohtaisesti en tunne vieläkään yhtään henkilö kenellä olisi ollut ongelmia xbox 360 konsolin kanssa. Mutta pakkohan niiden huonojen laitteiden on jollekin osua. Mutta esimerkki taas että microsoft kompensoi tätä epäonnea myös ilmaistuotteillta. Eikä vain tarjoa kylmää kättä.

Jälkimmäinen kaveri vaipuu asteelle surullinen. Jälleen joku nörtti hoitaa asiansa yhden MS puhelun ja youtuben kautta, hoh hoijaa. Varmasti saa mies laitteensa vaihdettua mutta varmaan halusi esitellä vähän hifi laitteitaan ja videoeditointikykyjä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvin on X360 toiminut, ei moitteen sijaa.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Viikon repsut vaikka ei saisikaan nauraa :D

Mutta eiköhän tällainen huomio jo saa asiakaspalveluun vauhtia.

Toivottavasti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Luulisi kyllä, että finngamer saa joululahjan tänä vuonna Microsoftilta. Kyllä tuon vuoksi MS voisi jo lahjoittaa vaikka Gears of Warin ja Viva Pinan.

Propsit finngamerille, että on jaksanut tapella.

Itselläni ei ole ollut mitään ongelmia - onneksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hah hah. Todella paskaa tuuria täytyy olla.
Oma kone on hyrränny tasaisesti julkaisupäivästä asti vaikka juuri niiden julkaisukoneidenhan piti sisältää kaikki mahdolliset viat. :D

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Oma Xbox 360 on pian jaksanut vuoden verran. Sen sijaan kaverini osti hiljattain konsolin NHL 07:aa varten ja odottelee nyt korvaajaa Saksasta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaverillanikin on menossa jo neljäs konsoli, ilman sen kummempia hyvityksiä mikkisoftalta... Ei tuo 360:sen hajoaminen niin ihmeellistä ole

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

perinteistä mikkisofta laatua :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eilen ostin 360:n ja ei toimi. Tilttailee jatkuvasti ainoastaan dvd-toisto toimii kunnolla. Juuri soittelen Ms:n xbox-tukeen.