Suomalaispelistä tuli miljoonahitti! / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaispelistä tuli miljoonahitti!

14.04.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Cities: Skylines - Suomalaispelistä tuli miljoonahitti!

Cities: Skylines jatkaa voittokulkuaan. Peliä on nimittäin myyty jo yli miljoona kappaletta, paljastaa sen julkaisija Paradox Interactive.

Maaliskuun 10. päivä tietokoneille ilmestynyt kaupunginrakentelupeli on kotimaista käsialaa, sillä sen on kehittänyt tamperelainen Colossal Order -studio. Peli sai varsin lämpimän vastaanoton jo julkaisussaan, niin myyntien kuin arvosteluiden osalta.

Paradox paljasti myös, että fanit ovat tehneet Cities: Skylinesiin peräti 33 000 modia Steam Workshopin kautta, minkä lisäksi peliä pelaa jatkuvasti keskimäärin 21 000 yhtäaikaista pelaajaa.

- Cities: Skylinesin saama vastaanotto yllättää meidät jatkuvasti. Peli myy yhä tasaista tahtia, mikä on melkoinen saavutus jo yli kuukausi sitten julkaistulle pelille. Kiitämme kaikkia tukijoita, sanaili Paradoxin toimitusjohtaja Fredrik Wester.

Pelaajan arvostelun pelistä voi lukea nyt kaupoissa olevasta huhtikuun lehdestä.

Lähde: Paradox

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Vaikuttaa ihan hyvältä peliltä. En ole pitkään pelannut mutta tähän mennessä tykkään vaikka tällaiset pelit eivät ole tuttuja. Kannattaa ostaa jo ihan tukeakseen kotimaista firmaa. :)

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Itsellä on ollut jo parin viikon ajan palautuminen päällä, kunnes voi aloittaa uuden kaupungin. Sen verran hyvä tämä on, että tuli vähän överit vetästyä ensimmäisinä viikkoina.
Jälleen kerran, hienoa että tämä myy. Kunnollista uutta kaupunginrakentelua on saanutkin odottaa ihan tarpeeksi pitkään.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Itse ostin tämän pelin päivä pari julkaisun jälkeen, ja peliä on tullut pelattua... kolme tuntia. En tiedä mikä siinä on, mutta vaikka peli onkin erinomainen, se ei koukuta samalla tavalla kuin Sim City 3000 aikoinaan (pelasin sitä varmaan satoja tunteja naperona).

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tappara pääsi finaaliin ja sitten tämä. Kyllä nyt lämmittää Tamperelaisen sydäntä.

Nostoja