Suomalaisstudio tuo MMO-ilmiö EVE Onlinea mobiililaitteille / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaisstudio tuo MMO-ilmiö EVE Onlinea mobiililaitteille

8.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Islantilaiskehittäjä CCP Gamesin massiivimoninpeli EVE Online on saamassa sen universumiin pohjautuvan mobiilipelin. Työ tapahtuu Project Aurora -koodinimen alla ja sitä suorittaa helsinkiläinen mobiilipelikehittäjä PlayRaven.

– Olemme vuosien ajan toivoneet tuovamme EVE-universumin mobiililaitteille räätälöitynä sekä alustaa että EVE-faneja varten. Halusimme löytää kumppanin, joka on EVE:n suhteen intohimoinen, jolla on historiaa laadukkaiden sekä syvällisten mobiilipelien tekemisestä ja joka kykenee luomaan kokonaan uusia kokemuksia mobiililla, CCP:n toimitusjohtaja Hilmar Veigar Pétursson toteaa.

Mobiililaitteiden omasta EVE-seikkailusta pitäisi muodostua oma massiivimoninpelinsä, jossa kamppaillaan jälleen galaksin herruudesta omaa korporaatiotaan voimistamalla. Tavoitteena CCP:llä ja PlayRavenilla olisikin saada Aurorassa synnytettyä vastaavanlaisia pelaajian omia tarinoita, joista EVE Online -pääpelikin niin kovasti tunnetaan.

Ensimmäisiä ruutukaappauksia voi katsella uutiskuvan alta löytyvästä galleriasta.

Lähde: PlayRaven

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

EVE on paras online-peli koskaan. Vieläkin tulee väliin naksuteltua samaa hahmoa jonka aloitin 2005 tai 2006, en edes muista.

Nostoja