Suomalaissyntyinen FlatOut-ajopelisarja saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaissyntyinen FlatOut-ajopelisarja saa jatkoa

8.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Alun alkaen suomalaisen Bugbear-pelistudion käynnistämä FlatOut-ajopelisarja on saamassa ensi vuonna jälleen yhden uuden osan. Tällä kertaa pc:n ohella ainakin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle matkaava peli on työn alla ranskalaisella Kylotonn Entertainmentilla, joka on aiemmin vastannut esimerkiksi myös viime vuonna saapuneen Motorcycle Clubin kehityksestä.

Pelin julkaisee Strategy First, joka reilut kolme vuotta sitten päästi maailmaan myös sontakasan nimeltä FlatOut 3: Chaos & Destruction. Uudesta FlatOutista kannattaa siis innostua hyvin varauksellisesti.

Strategy Firstilla lupaillaan, että tuleva osa on tähän mennessä sarjansa kaikkein kunnianhimoisin peli. Julkaisijan aikomuksena on tällä kertaa myös ottaa pelaajayhteisö jollain tapaa mukaan kehitysprosessiin, mutta se ei ole tarkalleen kertonut vielä, että miten. Early access -julkaisu on viime aikoina ollut kuitenkin yksi erittäin yleinen keino idean toteutukseen.

Mitä tulee kotimaisen Bugbearin nykyisiin puuhasteluihin, valmistelee studio parhaillaan pc:lle Wreckfest-romurallipeliä.

Lähde: Strategy First

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Aika turha peli, kun Wreckfest tekee myös tulojaan, joka vaikuttaa jo nyt laadukkaalta teokselta. Konsolijulkaisu nyt on ainoa syy miksi tästä pitäisi innostua.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Onneksi tosiaan se Wreckfest tulossa, ei oikein viiti innostua tästä flatout 4:sta koska edellinen osa.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

"Sontakasoista" tulee ensimmäisenä mieleen puoli vuotta tekeillä ollut Wreckfestin uusi päivitys joka "uudistaa" pelin pelikelvottomaksi verrattaessa aikaisempaan versioon...

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Motorcycle Clubin kehittäjä? No hyi nyt he*vetti! Oletteko kokeilleet koko Motorcycle Clubia? Ihan järkyttävää kuraa. Huonoimmin käytetyt 40€ ikinä elämässäni.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Ilmeisesti Bugbear myynyt tuotemerkin eteenpäin. Eli ei mitään tekemistä aiempien osien kanssa. Wrecfkest on kyllä ollut hyvä moninpelin osalta ja toivottavasti jaksavat ohjelmoida loppuun asti ja panostavat tosissaan mp-osaan.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Joo wreckfestin uusin päivitys rikkoi monipelin ainakin osalla ihan totaalisesti. Foorumilla kehittäjä sanoi että tietävät ongelman ja taitavat yrittää korjatakkin sen. Ja joo taisivat myydä tavara merkin eteenpäin.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Pitäisin sitä melko suurena ihmeenä, jos tästä saadaan kunnollinen peli. Julkaisijan ja kehittäjän aikaisempia tuotoksia katsellessa, ei tästä mitään kovin hyvää voi seurata.

Ja onko sillä väliä vaikka Wreckfestin uusin päivitys ei toimisi lainkaan, pelihän ei käsittääkseni ole edes vielä alpha vaiheessa. Luulisi tässä vaiheessa ihmisten jo ymmärtävän että Early Access -pelit eivät ole valmiita, täysin toimivia tekeleitä.

Käyttäjän Suora kuva
Suora
Lainaus käyttäjältä Kansalainen

Ja onko sillä väliä vaikka Wreckfestin uusin päivitys ei toimisi lainkaan, pelihän ei käsittääkseni ole edes vielä alpha vaiheessa. Luulisi tässä vaiheessa ihmisten jo ymmärtävän että Early Access -pelit eivät ole valmiita, täysin toimivia tekeleitä.

Ongelmahan on siinä että peli oli todella hyvässä ja toimivassa kunnossa mutta nyt menivät muuttamaan peliä perinpohjin huonompaan suuntaan. Olisivat vain lisänneet sisältöä...