Super Stardust -sarja saavuttaa ultra-muotonsa PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Super Stardust -sarja saavuttaa ultra-muotonsa PS4:llä

5.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Suomalaisen Housemarque-pelistudion alkujaan luoma scifi-räiskintäsarja Super Stardust on saapumassa PlayStation 4:lle. Super Stardust Ultraksi kutsuttu uutukainen on parhaillaan kehitteillä Sonyn uutuuskonsolille brittiläisen d3t-studion toimesta.

Super Stardust Ultra esittelee sarjaan kokonaisen joukon uusia planeettoja, joilla räiskimään päästään yhdeksän erilaisen pelitilan voimin. Yksinkään ammuskelemaan ei tarvitse lähteä, sillä Ultrasta löytyy sekä neljää pelaajaa tukeva jaetun ruudun taistelupelitila kuin myös yhteistyömahdollisuuskin.

Myös epäsuoraa moninpeluuta tuetaan. Pelaajat pystyvät esimerkiksi lähettämään haasteita kavereilleen räiskimisen ohessa, minkä lisäksi Ultraa on lisätty myös niin sanottu Interactive Streaming -ominaisuus. Tämän kytkemällä päälle pelaajat voivat kuvata pelaamistaan verkkolähetysten muodossa ja antaa katsojien sitten äänestää, mitä pelissä tuleekaan tapahtumaan.

Super Stardust Ultralle ei ole vielä annettu tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Lähde: PlayStation Blog, Housemarque (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Hassua. Juuri tänään Geometry Wars 3 ostaessa voivottelin, kuinka olisikaan kiva jos PS4 saisi oman Super Stardustin. Mahtava uutinen!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Wili

Hassua. Juuri tänään Geometry Wars 3 ostaessa voivottelin, kuinka olisikaan kiva jos PS4 saisi oman Super Stardustin. Mahtava uutinen!

Tosi hieno uutinen! Silti tästäkin varmaan joku valittaa, että tää vie tilaa uusilta peleiltä.