Suomalaista kyberpunkkia tupsahti Steamin varhaiskauppaan / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaista kyberpunkkia tupsahti Steamin varhaiskauppaan

27.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Steamin Early Access -osastolle on saatu jälleen yksi tuore suomalaistuttavuus. Tämänkertainen uutukainen on joensuulaisen Polar Bunnyn pulmapeli Parcel, jonka julkaisussa on auttanut Trine-sarjasta tuttu Frozenbyte.

Parcelissa ohjattavaksi saadaan joukko erilaisin kyvyin varustettuja tulevaisuuden asukkeja, joilla ratkotaan erinäisiä laserin käyttöön pohjautuvia pulmia. Pelin pitäisi tarjota pelattavaa jo varhaismuodossa 120 kentän edestä, minkä lisäksi sen sisuksista löytyy myös kenttäeditori. Yhteistyöpeluutakin tuetaan.

Suunnitelmissa Polar Bunnylla on saada Parcel valmiiksi vielä kuluvan vuoden puolivälin tienoilla. Luvassa peliin on siis edelleen niin bugikorjauksia, lisää tarinasisältöä kuin myös erinäisiä pelaajien palautteen mukaan tehtäviä hienosäätötemppuja.

Lähde: Frozenbyte

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Kyberpunkkia!? Suomalaista?! Ai puzzlepeli... No ehkä seuraavalla kerralla...
Ei mutta tosissaan olen nyt jo vähän pidempään ollut todella kiinnostunut kyberpunkista. Harmi vain että todellisia kyberpunk- pelejä ja elokuvia on todellisuudessa aika vähän... Neuromancer tuossa minulla jo odottaakin lukemista, CD-rojektin teosta odotellessa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Muuten kyllä, mutta early access meinaa että menee toivelistalle ja ostoon kun tulee ulos.