Suomalaistaustainen Fruitbat Factory kiikutti lisää japanilaispelattavaa länteen / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaistaustainen Fruitbat Factory kiikutti lisää japanilaispelattavaa länteen

16.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Japanilaisia pienemmän piirin pelejä länteen tuova turkulaisyhtiö Fruitbat Factory on saanut laajennettua jälleen julkaistujen peliensä listaa yhdellä nimikkeellä. Viime torstaina yhtiö kiikutti Eurooppaan latausmuodossa Eiyuu Senki: The World Conquestin, jota on mahdollista päästä pelaamaan PlayStation 3:lla noin 40 eurolla.

Alkujaan Japanissa vuonna 2013 tavattu Eiyuu Senki on taktinen roolipeli, jossa tarkoituksena olisi taistella eräänlaisesta maailmanherruudesta. Valloittajaansa pelimaailmassa odottaakin kaikkiaan hieman yli 120 kaupunkia ja niitä pääsee ottamaan haltuunsa nojaamalla parhaimmillaan noin 70 erilaisen hahmon apuun. Persoonallisuutta mukaan seikkailuun tuodaan maailmalla, joka kuhisee oikean elämän historiallisia ja myyttisiä hahmoja ja jotka monista esikuvistaan huolimatta ovat kaikki myös naisia.

Ennen Eiyuu Senkia Fruitbat Factory on tuonut markkinoille myös sellaisia nimikkeitä kuin 99 Spiritsin, 100% Orange Juicen ja War of the Human Tanks: ALTeRin. Eiyuu Senkista huolimatta yhtiön pelilista on siis koostunut ainakin toistaiseksi enemmän vielä pc- kuin konsolituotoksista.

Lähde: Fruitbat Factory

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jaa että semmosia tyttöjä...

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Oho, tiennytkään että kyseessä osittain suomalaistaustainen. Pitää ilmeisesti todella matalaa profiilia täällä kun aika paljon tulee Turun paikallisessa peliscenessa pyörittyä enkä ole viimeisen kolmen vuoden aikana edes kuullut tuosta.

Nostoja