Suomalaistekoinen The Walking Dead -peli julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaistekoinen The Walking Dead -peli julkaistiin

9.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Helsinkiläisstudio Next Gamesin reilu vuosi sitten julkistama The Walking DeadNo Man's Land on rantautunut iOS-laitteille maailmanlaajuisesti. Modernien trendien mukaisesti peli on ilmaiseksi pelattavissa oleva tuote, jota tuetaan mikromaksuin.

No Man's Land ottaa ilon irti The Walking Dead -brändistä olemalla suosittuun tv-sarjaan pohjautuva vuoropohjainen taktikointipeli. Hallittavaksi No Man's Landiin luvataan massiivinen määrä uniikkeja hahmoja, jotka jakautuvat erikoistumiseltaan kuuteen erilaiseen hahmoluokkaan. Tehtävien osalta peli sisältään julkaisussaan kymmenen episodin edestä tarinapelattavaa, ja lisää sisältöä on määrä saapua viikoittain muun muassa erinäisten peliin sosiaalisia elementtejä tuovien kiltahaasteiden muodossa.

Ajan myötä pelin on vielä tarkoitus saapua myös Android-laitteille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rifian_1 kuva
Rifian_1

yäk... No tietääpä ettei tätä sitten tule pelattua, kun on tuolle omenalle. :S

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei sillain kauheesti kiinnostus herää. Mobiilille ja vielä pelkästään iiooässälle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelaamatta paskaa. Ja mikäli tänne tulee joku mobiilipelejä ihannoiva itkemään, niin sanotaan näin disclaimerina, että itselleni siis nämä ovat aina nimenomaan tuota. En vain jaksa pelata niin, että peli määrää milloin pääsen pelaamaan ja milloin on vaikkapa tunnin odottelu "rahankiristyksen" ("odota tai maksa") muodossa.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Aika lailla samoilla linjoilla edellisten kommentoijien kanssa. Itse en pelaa käytännössä ollenkaan mobiililaitteilla (käsikonsolit ovat asia erikseen, niitä tulee käytettyä oikein mieluusti). Free to play -malli itsessään voi olla hyvin tehtynä ok, mutta en kovin helposti käyttäisi rahaa F2P-mobiilipeliin. Ehkä hyvin harvinaisessa tapauksessa johonkin F2P-peliin konsolilla tai PC:llä sitten. Mutta tietysti hieno homma suomalaisstudiolle itselleen että saivat näinkin ison lisenssin itselleen.

Käyttäjän LIONHEAD kuva
LIONHEAD

Jos olisi maksullinen versio niin menis varmaan kokeiluun. Mutta kun ei aina ole kenttää saatavilla niin jää sitten pelaamatta.