Suomalaistudio Housemarquella työn alla kaksi PlayStation 4 -peliä / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaistudio Housemarquella työn alla kaksi PlayStation 4 -peliä

24.05.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Suomalainen veteraanistudio Housemarque on parhaillaan kiireinen PlayStation 4:n parissa. Tuoreimmassa tiedotteessaan studio on myöntänyt työstävänsä parhaillaan konsolille kahta peliä, joista toinen on eräänlainen henkinen jatko-osa suositulle Super Stardust -sarjalle.

Housemarquella Sonyn uutuuskonsoli onkin otettu vastaan varsin suurella innolla.

– Alustan suorituskyky antaa meille mahdollisuuden tehdä asioita, jotka eivät olisi muuten mahdollisia. Me todella uskomme, että parempi teknologia voi johtaa parempaan pelattavuuteen, toimitusjohtaja Ilari Kuittinen hehkuttaa.

Lisätietoja helsinkiläisstudio on luvannut antaa peleistään lähikuukausina. Stardustin seuraajaan liittyen se on kuitenkin ehtinyt jo korostamaan, että kyseessä on nimenomaan PlayStation 4:n yksinoikeus.

Housemarquen viimeisimpiin projekteihin lukeutuu konsoleille viime vuonna puskettu Angry Birds Trilogy. Sitä ennen se kiikutti Super Stardust Deltan PlayStation Vitalle.

Lähde: Housemarque

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Super Stardust oli kyllä addiktoiva peli aikoinaan, sitä tuli läiskittyä ehkä jo hieman liikaakin :D

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Hyvä juttu. Voittaa varmasti jotkut Kinect-räpiköinnit mennen tullen.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Jes! Voin vaan kuvitella kuinka hienon näkönen ja muutenkin hyvä tuosta Super Tähtipölyn seuraajasta on tulossa! Innolla odottelen myös tuota toista peliä :)

Nostoja