Suomen pääministeri Antti Ilvessuo saapui ja romutti Ubisoftin lehdistötilaisuuslavaa – sekä julkisti Trials Risingin / Uutiset / pelaaja.fi

Suomen pääministeri Antti Ilvessuo saapui ja romutti Ubisoftin lehdistötilaisuuslavaa – sekä julkisti Trials Risingin

12.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Suomalainen moottoripyöräsarja Trials on jälleen jatkumassa. Helsinkiläisen RedLynxin perustajajäsen ja luova johtaja Antti Ilvessuo paljasti Ubisoftin E3-lehdistötilaisuudessa Trials Risingin saavuttuaan lavalle ensin tietysti kaksipyöräisellä päristellen ja romuttaen myös esillä ollutta rekvisiittaa.

Futuristisen Trials Fusionin jälkeen Trials Rising palaa ajallisesti taas nykypäivään ja lähettää tällä kertaa matkustamaan ympäri maailmaa erilaisiin oikean elämän ikonisiin kohteisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa aina vain kattavampaa kenttätarjontaa sekä uudenlaisia haasteita. Tavanomaisen temppuilun lisäksi tekemään päästään nyt sopimushaasteita erilaisille sponsoreille, jotka auttavat pelaajaa kohti mammonaa ja mainetta.

Trials Rising esittelee samalla myös uuden Tandem Bike -yhteistyöpelitilan. Tavanomaisen moninpelin ohella päristelemään voidaan lähteä nyt siis tavalla, jossa kaksi pelaajaa yrittävät hallita samanaikaisesti yhtä pyörää ja läpäistä näin erilaisia kenttiä.

Julkaisunsa Trials Rising saa ensi vuoden helmikuussa PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchilla ja pc:llä. Sitä ennen mukaan voi ilmoittautua myös beta-testaajaksi, kunhan pelin verkkosivut alkavat vain toimia.

RedLynxin ohella Trials Risingia kehittää Kiovasta löytyvä Ubisoft Kiev.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Vihdoinkin... Trials-peli Nintendon konsolilla!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ikävä kyllä...

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Suomen pääministeri?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ole kyllä Evolutionin jälkeen peli kauheasti kehittynyt. Samalta näyttää meno yhä siis tässä tulevassakin. No, ydinhän se tärkein on mutta siis jos on pelannut Evolutionia, niin veikkaisin että on hyvin pitkälle kokenut nämä uudemmatkin.

Mukava kuitenkin että Switchailijatkin saavat Trialsin. Itse en tiedä jaksanko peliä hommata millekään alustalle. Vähän sama homma kuin Forza Horizonin kanssa: pelissä on about loputtomasti tekemistä ja uusi osa tuo lähinnä pintakiiltoa saman (sinänsä loistavan) perustuksen päälle.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

JEEES! Tämä oli ylivoimaisesti paras E3-julkistus tähän asti. Kun Trials Fusion aikanaan julkistettiin, en kumma kyllä ollut läheskään yhtä innoissani. Pidin nimittäin Trials Evolutionia niin täydellisenä, etten uskonut, että Fusion voisi pistää yhtään paremmaksi. Fusionissa huikeat grafiikat, monipuoliset uudet ympäristöt, temppuilu ja parannetut yhteisöominaisuudet olivat kuitenkin niin suuria uudistuksia, että uskon myös Trials Risingin vievän pelisarjaa onnistuneesti eteenpäin. Nyt kun olen hakannut Fusionia PC:llä ja PS4:llä yhteensä yli sata tuntia, on joka tapuksessa kova himo päästä pelaamaan uutta Trialsia – vaikka pelkästään uusien valikoiden, musiikkien ja kustomointiominaisuuksien perässä.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus Gamer86

Suomen pääministeri?

Antti Ilvessuo kertoi lavalla olevansa Suomen pääministeri.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus
Lainaus Mavors

[quote="Gamer86"]Suomen pääministeri?[/quote]

Antti Ilvessuo kertoi lavalla olevansa Suomen pääministeri.

Joskus vuosia sitten hän kehui lavalla olevansa Suomen presidentti. Kyllä nyt saadaan tehoa päätöksentekoon, kun Ilvessuo kokeneena Trial-kuskina pelastaa hallituksen.