Suomi-fantasia jatkuu lisäseikkailuin – Trine 4: Melody of Mystery paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Suomi-fantasia jatkuu lisäseikkailuin – Trine 4: Melody of Mystery paljastui

16.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Trine 4, Melody of Mystery, Frozenbyte, suomi, DLC

Helsinkiläiskehittäjä Frozenbyte on paljastanut uuden laajennuksen Trine 4: The Nightmare Princea varten. Vielä piakkoin pc:llä lähdetään seikkailemaan Melody of Mysteryn merkeissä, joka on määrä nähdä myös konsoleilla kevään 2021 aikana.

Laajennuksella Trine 4 kasvattaa kokoaan kuudella uudella unikentällä, joissa esitellään jään, soihtujen, magneettien ja kristallien kaltaisia uusia pelillisiä elementtejä Hahmot saavat nekin uusia kykyjä avattavakseen ja tietysti musiikillinen anti on sekin kasvanut.

Kuvia ja trailerin tulevasta voi katsastella alta.

Lähde: Frozenbyte

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Hieno uutinen - kait. Olen peluuttanut sarjaa nyt lukioikään ehtineellä veljelläni, joka on laatinut muun muassa tarinoita Rapulan velho Aapelista, joten kun Frozenbyte on ollut pakotettu jatkamaan Trine-sarjan parissa, mietin, alkaako heidän olla jo pakko nostaa pelimaailma runsaudessaan niin psykedeelis-imelään äärimmäisyyteen, että se täten alkaa jo suorastaan syödä [tietyn ikäisen pelaajan] mielikuvitusta. Pahus, sama se katsoa tämä läpi.
Veti vain herkäksi nähdä kotitalon hyllyssä veljen kahden vuoden ajan piirtämä koululaisseikkailusarjakuva, jossa oli tuttuja todenmukaisia hahmoja suosikkiräiskintäpeleistämme, sekä sarjakuvan jäähyväisnumero. No, aika kuluu, yhteisiä pelihetkiäkin on ollut harvemmin.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Voisivatko alkaa tekeen välillä jotain uutta. Nämä tulee jo korvista pihalle. Tuolla toteutus ammattitaidolla voisi välillä tehdä jotain syvällisempää.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Kuros

Voisivatko alkaa tekeen välillä jotain uutta.

Ai niin kuin vaikkapa Starbasen, Boreal Bladen, Shadwenin, Has-Been Heroesin tai Nine Parchmentsin?

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros
Lainaus Riepu

[quote="Kuros"]Voisivatko alkaa tekeen välillä jotain uutta.[/quote]Ai niin kuin vaikkapa Starbasen, Boreal Bladen, Shadwenin, Has-Been Heroesin tai Nine Parchmentsin?

Starbase en ole pelannut mutta jokainen noista muista on ihan kuraa. Trine on helposti laadukkain tuotos ja toivoisinkin että tekisivät tuolla laadulla jonkun syvällisemmän pelin.
Ps. Tuo on ehkä vähän väärin sanottu että uutta, mutta tarkoitin lähinnä sitä mitä tämä kommentti sisältää.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Olen aistivinani samaa kuin monessa sarjakuvantekijässä: grafiikka paranee, mutta ideat loppuvat. Olisiko 3D:lle sittenkin kysyntää?