Suomi-hitti Cities: Skylines juhlistaa jalkapallon EM-kisoja – nappaa nyt ilmainen pikkulaajennus

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut käynnistyvät tällä viikolla ja hieman yllättäen myös Cities: Skylines on mukana kisahumussa.

9.6.2016 16:42

Kahden miljoonan kappaleen myynteihin yltänyt kaupunkirakentelupeli Cities: Skylines on saanut uuden ilmaiseksi ladattavissa olevan pienlaajennuksen. Uusi laajennus tottelee nimeä Match Day ja se on kehitetty osin juhlistamaan myöhemmin tällä viikolla starttaavia jalkapallon EM-kisoja.

Tuore lisäri mahdollistaa stadionien rakentamisen kaupunkeihin, mikä tuo mukanaan kourallisen verran uusia tapahtumia ja mekaniikkoja peliin. Stadionien lisäämisen myötä pelaajat joutuvat kiinnittämään esimerkiksi huomiota pelipäivinä ruuhkautuviin katuihin, mutta yhtälailla he pääsevät vaikuttamaan stadionin toimintakäytäntöihin ja siellä pelaavan kotijoukkueen kosmeettiseen puoleen.

Myös uusi päivitys rantautui hiljattain peliin. Sisällään se pitää tietysti muutamia korjauksia, mutta yhtälailla se avaa Cities: Skylinesin kaikki ennakkotilaajille aiemmin varatut sisällöt nyt kaikkien käytettäväksi. Tarkan listan päivityksen yksityiskohdista voi tarkastella pelin foorumeilta.

Lähde: Steam, Paradox Interactive

Lisää luettavaa