Suomi ja muut Pohjoismaat uuteen loistoon – tältä näyttää Microsoft Flight Simulatorin uusi maailmapäivitys / Uutiset / pelaaja.fi

Suomi ja muut Pohjoismaat uuteen loistoon – tältä näyttää Microsoft Flight Simulatorin uusi maailmapäivitys

17.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Microsoft Flight Simulator, World Update, Nordic, simulaatio, lento,

Microsoft Flight Simulatorin maailma on muuttunut taas aina vain yksityiskohtaisemmaksi pelin viidennellä niin sanotulla World-päivityksellä. Ilmainen päivitys on ottanut käsittelyynsä tällä kertaa Pohjoismaat eli niin sekä Tanska, Norja, Ruotsi, Islanti kuin tietysti Suomi ovat saaneet enemmän oikeaa maailmaa mukailevaa bongattavaa lentäjien löydettäväksi.

Päivityksen antia on esitelty tuoreella päivityksellä, joka nostaa Suomen kohennettuina kohteina esiin niin Turun tuomionkirkon, Vaasan lentokentän, Raippaluodon sillan, Helsingin, Olavinlinnan, Kallaveden, Petäjäveden ja Näsinneulan. Muissa maissa huomiota on saanut esimerkiksi ruotsalaisstadioni Globen, Norjan hyppyrimäki Holmenkollbakken, Islannin tulivuori Mælifell ja Kööpenhamina.

Microsoft Flight Simulator on parhaillaan saatavilla vain pc:lle, mutta Xbox Series -versio on yhä myös tuloillaan. Microsoft vahvisti viikonloppuna, että sellaista voidaan odotella saataville 27. heinäkuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Oi joi. Itse odotan streemaus mahdollisuutta, niin sitten rupean lentämään. Oi sitä valtavaa sandboxia tutkittavakseni.