Suomihitti Cities: Skylines matkaa koulun penkille uudessa laajennuksessa / Uutiset / pelaaja.fi

Suomihitti Cities: Skylines matkaa koulun penkille uudessa laajennuksessa

10.05.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Cities: Skylines on saamassa uuden laajennuksen vielä tämän kuun aikana.

Kotimainen kaupunginrakenteluhitti saa uuden Campus-laajennuksen, joka nimensä mukaisesti keskittyy opiskeluteemaan. Pelaajat pääsevät rakentamaan kaupunkeihinsa opiskelijakampuksia ja omistamaan ne esimerkiksi ammattioppilaitoksiksi tai yliopistoiksi. Akateemisia teoksia luomalla voi avata uusia rakennuksia, kuten urheilukenttiä. Uudet koulutusmahdollisuudet näkyvät myös pelaajien tarjolla olevissa poliittisissa päätöksissä.

Cities: Skylines - Campus julkaistaan pc:lle 21. toukokuuta 12,99 euron hintaan.

Lähde: Paradox Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Vieläkö ne jaksaa tällä rahastaa? Keskinkertainen peli mikä sattui menestymää Simcityn flopin takia, nice

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

@flipperi

Pakko myöntää, että olen tätä nykyä samoilla linjoilla. Colossal Orderilla ei ole ollut kykyä syventää pelikokemusta edes lisäreiden myötä, vaan peli on edelleen mekaniikoiltaan niin lapsellisen yksinkertainen, että kaupunkinsa kanssa epäonnistuminen vaatii oikeasti yrittämistä. Liikenne on ainut asia, jossa on aidosti monipuolisuutta ja haasteita, mutta kaiken muun voi melkeinpä hoitaa vasemman käden pikkurillillä ja tulet pärjäämään vallan mainiosti.

Lisärit tuntuvat vievän peliä vain entistä enemmän visuaalisen hiekkalaatikon suuntaan. Uudella sälällä saa muodostettua kauniita yhtenäisiä kaupunkeja neurootikkojen iloksi, mutta pelillisesti ne ovat tarpeettomia rönsyjä ennestään keskinkertaisen ytimen päällä.

Nostoja