Suora E3 2015 -lähetys: Microsoft Xbox -lehdistötilaisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Suora E3 2015 -lähetys: Microsoft Xbox -lehdistötilaisuus

15.06.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
7
Microsoft Xbox E3 2015 -lehdistötilaisuus

Microsoft Xbox E3 2015 -lehdistötilaisuus

Tervetuloa seuraamaan Microsoftin E3 2015 -lehdistötilaisuutta suorana Los Angelesin Galen Centeristä. Tilaisuus lyödään käyntiin tänään maanantaina 15.6. kello 19.30 Suomen aikaa ja voit katsoa sen ohesta.

Seuraava livelähetys: 23:00 Electronic Arts -lehdistötilaisuus (linkki toimii n. 22:30)

PÄIVITYS: Lähetys on päättynyt. Ohessa tapahtuman videotallenne, jossa tilaisuus alkaa kohdasta 17:28.

Watch live video from Xbox on Twitch

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Aijai. Aika kova pommi tuo taaksepäin yhteensopivuus.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

alkoi bufferaamaan niin pahasti, ettei oikein jaksa katsoa enää…

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yllättäen hololens pisti kovimmat "wow"-efektit vaikka en silti vielä ole vakuuttunut että tuoko tuo hintansa verran lisäarvoa laajemminkin peleihin. Minecraft-demo tosi hieno silti laseista.

Backwards compatibility ihan jees mutta ilmeisesti samaa tasoa kuin aiempi, eli vain niihin peleihin joihin vaivautuvat tekemään. Itselläni yksi ainoa Xbox-peli ja juuri se ei toimi X360:llä.

Gears 4 oli trailerin perusteella taas askel lisää pois perinteisestä Gearsista mutta voi olla yleisesti ottaen pelinä ihan hyvä. Sitä oli Judgmentikin: hyvä peli muttei niin hyvä Gears. Epäilen myös vahvasti että ovat muka uskaltaneet jättää vanhan kaartin kokonaan pois pelistä, ellei ole sillä tapaa "reboot" että pyyhditään vanhat hemmot pois ja lähdetään tuolle synkemmälle ja vakavammalle linjalle.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Aika laimea show viime vuoteen verrattuna. Tosin Inafunen ja poppoon uutukainen vaikutti siistiltä ainakin ideansa puolesta. Plussaa myös indie pelien näytöstä. Silläkin saralla hyvää materiaalia tulossa.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä 1nsane

Aika laimea show viime vuoteen verrattuna. Tosin Inafunen ja poppoon uutukainen vaikutti siistiltä ainakin ideansa puolesta. Plussaa myös indie pelien näytöstä. Silläkin saralla hyvää materiaalia tulossa.

Viime vuoden MS:n E3 tarjonta

Sunset Overdrive
Crackdown
Killer Instinct 2
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Battlefield Hardline
Call of Duty: Advanced Warfare
Dead Rising 3 DLC
Halo Master Chief Collection
Halo 5 Beta
Forza Horizon 2
Ori and the Blind Forest
Scalebound
Witcher 3: The Wild Hunt
Rise of the Tomb Raider

2015 E3

Halo 5
Robo Core
BC
Xbox One Elite controller
Fallout 4 - Xbox One mods
EA - Free vault, PvZ 2
Forza 6
Dark Souls 3
The Division
Rainbow 6: Siege
win10 xbox exclusive indie showcase
Xbox early game preview
Tomb Raider
Rare Collection bundle - 30 games
Sea of Thieves - Rare
Fable Legends
Minecraft (Hololens)
Gears of war
Gears 4

Itselleni tämä 2015 oli kyllä kovempi mitä oletin. Pystyivät jättämään pelejä vielä Gamescomiin. Varsinkin tuo uusi ohjain ja taaksepäin yhteensopivuus nosti alussa hirveän hypen. Olen meinaan tulevaisuudessa hankkimassa modatun erikoisohjaimen. Nyt voi samalla ostaa parikin kappaletta. Hieman kyllä alkoi naurattaa, kun modit julkaistiin ainakin Fallout neloselle. On menty kyllä selkeästi Windows 10 myötä PC-yhteensopivampaan suuntaan.

Yllätyin mukavasti myös yksinoikeustarjonnasta. Raren uusi Sea of Thieves sai kyllä haukkomaan henkeä. Myös Robo Core laittoi mielenkiinnon heräämään. Lisäksi oli odotetut Halo 5, Gear of War remake ja Forza 6. En odottanut vielä Gears 4 julkaisua, mutta hyvältähän se näytti. Julkaisu on kuitenkin vasta aikaisintaan 1,5 vuoden päästä. Minecraftin Hololens viritys oli kyllä jumalaton yllätys. Pakko päästä testaamaan tuota. Täytyy kyllä Sonyn laittaa parastaan, jos meinaa tämän vuoden E3:n voittaa.

Käyttäjän Nakke79 kuva
Nakke79

Tähän asti parhaat E3:t mitä peleihin tulee! Onhan tota pelattavaa loppuvuoteen aivan järkyttävästi.

Käyttäjän BusterGarou kuva
BusterGarou

Enpä jaksanut erityisemmin innostua. Eniten kiinnosti tuo Rare Replay -levy. Sen verran tykkään noista "vanhan Raren" peleistä, että toi lähtee ostoon heti julkaisupäivänä. Pienenä toiveenani oli ollut uusi Battletoads-peli, mutta on tämäkin parempi kuin ei mitään.

Nostoja