Suora E3 2015 -lähetys: Nintendon digitaalitilaisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Suora E3 2015 -lähetys: Nintendon digitaalitilaisuus

16.06.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
7
Nintendo E3 2015 -videolähetys

Nintendo E3 2015 -videolähetys

Tervetuloa seuraamaan Nintendon digitaalista E3 2015 -videolähetystä. Lähetys pärähtää käyntiin tänään tiistaina 16.6. kello 19.00 Suomen aikaa ja voit katsoa sen ohesta.

Seuraava livelähetys: 20:00 Square Enix -lehdistötilaisuus (linkki toimii n. 19:30)

PÄIVITYS: Lähetys on päättynyt. Ohessa tapahtuman videotallenne.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Mitä ihmettä Nintendo? Missä Wii U -pelit? Jatko-osa Super Mario 3D Worldille olisi ollut nannaa. Edellisestä osasta on kuitenkin jo 2 vuotta. Onneksi uusi Yoshi helpottaa vähän pelipulaa, mutta loppuvuosi näyttää aika huonolta. :(

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kylläpä kestää kauan että saadaan tuo Xenoblade tänne :S

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Aika laimeaa.. kaikki kovimmat paukut taidettu siirtää suoraan "NX"-kehitykseen. Star Fox ihan jees varmasti valmiina, kun Platinumin kanssa väsäilevät. Positiivisin juttu oli uuden Zeldan ja Metroid Primen julkistukset 3DS:lle.. mutta, olisin halunnut nähdä Metroidin Wii U:lle. Harmillisen paljon aikaa oli uhrattu Yoshi's Woolly Worldille, joka nyt julkaistaan kuitenkin jo parin viikon päästä. Toivottavasti ovat Treehouseen jättäneet muutaman kunnon julkituksen, mutta jos jotain yllätyksiä tulee, ne ovat todennäköisesti pienemmän kaliiberin nimikkeitä.. blaah!

Käyttäjän VerSus kuva
VerSus

Olipas turha....... ilmeisesti se "open-world" Zelda on myös siirtymässä NX:llä...??? mikä sekin sitten lopulta onkaan tällä vauhdilla.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob
Lainaus käyttäjältä VerSus

Olipas turha....... ilmeisesti se "open-world" Zelda on myös siirtymässä NX:llä...??? mikä sekin sitten lopulta onkaan tällä vauhdilla.

Kyllä se Zelda U on ihan Wii U:lle tulossa, se nyt vain lykkääntyi ensivuodelle, Nintendo ilmoitti jo etukäteen ettei puhu ensivuoden peleistä.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tuntuu ihan jouluaatolta, kun näin monta lahjaa sai. My body was ready!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä oli E3:sen suurin pettymys. Ei Wii U -pelejä? Ei uutta Metroidia? Missä ne hehkutetut third party pelit? Star Fox Zerokin näytti vähän siltä, että jätän väliin jos siitä saa enemmän irti sivusta katsoja, ku pelaaja. Haluan katsoa värikylläistä 4K-ruutuani enkä antiikkista Wii U Gamepadin ruutua, kun pelaan. Muutenkin preffaisin pelata millä tahansa muulla ohjaimella, kun sillä Gamepadilla. Toivottavasti siellä on myös normaali peli options valikosta kytkettävissä päälle. Jos ei niin pysyn Lylat Warsissa, se oli mestariteos.

Nostoja