Suora E3 2018 -lähetys: Sonyn PlayStation-lehdistötilaisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Suora E3 2018 -lähetys: Sonyn PlayStation-lehdistötilaisuus

12.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
8

Sony Interactive Entertainment E3 2018 -lehdistötilaisuus

Tervetuloa seuraamaan suorana Sonyn ja PlayStationin virallista E3-lehdistötilaisuutta. Show starttaa Suomen aikaan 12.6. kello 04:00 ja sitä voi seurata suorana ohesta.

Seuraava live-lähetys:
19:00 Nintendon verkkolähetys

Kaikki E3 2018 -aikataulut ja -linkit

Tilaisuus on päättynyt. Voit katsoa tapahtuman jälkitallenteen ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Hyvä musiikki taustalla.

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Last of Us 2 toistaseks paras

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Voittaja on selvillä.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer
Lainaus snaketus

Voittaja on selvillä.

Jep, me pelaajat jotka omistaa kaikki alustat.

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD
Lainaus snaketus

Voittaja on selvillä.

Ehkä omasta puolestasi. Kyllä Ubisoft ja Xbox tarjosivat omasta mielestäni paljon paremman shown kuin Sony. Ubisoftilta uusi Assassin Creed, The Crew 2 ja Division 2. Microsoftilta taas uusina yksinoikeuksina: Forza Horizon 4, Gears 5, Battletoads, Halo Infinite..

Oli Sonyn pressi silti sata kertaa parempi kuin EA:n.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Sonyn pressistä oli helppo parantaa, kun viime vuosi oli ennätyssurkea. E3 ei ole tänä vuonna tarjonnut paljoakaan itseäni kiinnostavia nimikkeitä, mutta erityisen mielissäni olin Last Of Us 2:n, Ghost of Tshushiman ja Death Strandingin pelikuvasta, puhumattakaan Resident Evil 2 remakesta. Tässä mielessä Sonyn pressi oli omalla kohdalla kiinnostavin. Ubi ja EA pettivät kyllä odotukset, kun odotin kovasti uutta Skatea EA:lta ja Splinter Celliä Ubilta. Division ja Assassin's Creed näytti aivan samalta kuin edeltäjänsä ja Crew 2 tuntui betan perusteella ykköstäkin huonommalta.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Leffapeliä, leffapeliä...leffapeliä leffapeliä leffapeliä. Vähän zombie apocalypse leffapeliä, pikkaisen hi-tech sci-fi leffapeliä. lisää leffapeliä. Samurai leffapeliä! Hollywoon naamoilla terästettyä leffapeliä!

Parasta E3:a tähän mennessä: LIMITED RUN GAMESin pressi.

Pallo on Nintendolla

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Megaman

Leffapeliä

Pallo on Nintendolla

Ai kun on tarina muuta kuin "pelasta prinsessa taas hirviön käsistä" niin se on leffapeli?

Itse pidän paljon hyvistä tarinoista ja esimerkiksi Witcher 3:ssa ja Last of Usissa on loistavat tarinat. Quantum Break oli jo oikeasti hyvin lähellä leffaa eikä peliä mutta siitäkin nautin. Pelailen jopa Telltalen tuotantoja vaikka niitä ajoittain kritisoin ja nekin on loistavaa viihdettä. Nyt pelauksessa Life is Strange: Before the Storm ja hyvin on sekin maistunut.

Suurin osa nykyajan peleistä, näistä Sonyn pressissäkin olleista, ei ole mitään "leffa-pelejä" vaan ihan oikeita pelejä, joissa sattuu vain olemaan juontakin mukana.

Nintendo-peleillä taidat taas tarkoittaa sitten jotain arcade-tyylisiä pelejä, joissa voi hypätä vain ohjaimen pariin ilman että tarvitsee seurata juonta, vai?

Itse kaipaan muutakin kuin aivotonta viihdettä, jota ne arcademaisemmat pelit on. Tarina tuo peliin jotain, johon uppoutua. Toki hyvä ja viihdyttävä pelimekaniikka ei ole sekään huono asia mutta miksei voi olla molemmat? Nuokin Sonyn pelit näyttävät tarjoavan sekä pelillistä tekemistä että tarinaa.