Suorastaan idyllisen kauniit Gran Turismo -konseptikuvat antavat vihiä tulevasta

Gran Turismo -kehittäjä Polyphony Digital tarjoili silmänruokaa joulujuhlavierailleen.

29.12.2015 10:55

Gran Turismo -kehittäjä Polyphony Digital luo katsauksen tulevaan konseptikuvien muodossa.

Studio esitteli tuoretta konseptigalleriaansa vuotuisessa joulujuhlassaan, ja kuuliaiset vieraat raportoivat näkemästään eteenpäin pelikansalle. Super GT -kuskit Kohei Hirate ja Satoshi Motoyama sekä Toyotan Masashi Honda jakoivat kukin otoksia galleriasta omissa Facebook- ja Twitter-profiileissaan, ja kokonaisuudessaan tiedonmuruset luovat mielenkiintoisen kuvan Polyphony Digitalin visioista.

Vaikka ei ole varmaa, ovatko kuvat suorassa yhteydessä ensi vuonna julkaistavaan Gran Turismo Sportiin, sopivat ne hengeltään pelin lupailtuun huippurealistiseen ja kansainväliseen meininkiin. Polyphony Digital myös esitteli uutta teostaan juhlissa pelattavassa muodossa. Mielessä tulee kuitenkin pitää, että äärimmäisen fotorealistisen oloiset konseptiotokset ovat mitä todennäköisimmin valokuvaa ja virtuaaliautoja sekoittavia komposiittikuvia varsinaisten kuvankaappausten sijaan.

Kuvia voi tutkailla yllä olevan gallerian kautta.

Gran Turismo Sport ilmestyy ensi vuoden puolella yksinoikeudella PlayStation 4:lle, ja se tulee sisältämään myös PlayStation VR -virtuaalitodellisuustuen.

Lähde: GTPlanet

Lisää luettavaa