Suoratoistopalvelu Twitch lähtee kehittämään omaa peligenreään / Uutiset / pelaaja.fi

Suoratoistopalvelu Twitch lähtee kehittämään omaa peligenreään

15.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Suoratoistopalvelu Twitch lähtee kehittämään omaa peligenreään

Suoratoistopalvelu Twitch rohkaisee kehittäjiä ottamaan ilon irti alustansa ominaisuuksista.

Twitch on juuri julkistanut uuden Developer Success -kehittäjäaloitteensa, joka ammentaa inspiraatiota viime aikoina suurta suosiota nauttineesta Twitch Plays -chathupailusta sekä muista palvelun sopukoissa syntyneistä ilmiöistä. Aloitteella Twitch rohkaisee kehittäjiä suunnittelemaan pelinsä chatikkunoiden, äänestysten ja vedonlyönnin kaltaiset ominaisuudet päällimmäisenä mielessä.

– Ennen nämä järjestelmät ovat olleet ulkopuolisia, mutta Stream First -pelimme omaksuvat Twitch-yhteisön luovat vuorovaikutustavat luontaisesti osaksi itseään ja synnyttävät täysin uuden peligenren, aloitteen johtaja Brooke Van Dusen maalaili julkistustilaisuudessa.

Niin kutsuttuja Stream First -pelejä on tähän mennessä julkistettu vain kolme kappaletta. Superfight-korttipeli sisältää yksinkertaisen äänestystoiminnon, jonka avulla yleisö voi päättää, kuka pelaajien luomista supersankareista on kaikkein kovin. Monimutkaisempi strategiapeli Wastelanders puolestaan usuttaa pelaajat ja katsojat toistensa kimppuun reaaliajassa. Peleistä kolmas, areenapeli Streamline, antaa katsojien vaikeuttaa pelaajien elämää mitä kummallisimmin tavoin chathuoneesta käsin.

Pelien julkistustrailerit voi katsastaa alta.

Lähde: Polygon, Engadget

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.