Suosikkisarjoja yhdistävä Wii U -roolipeli kosiskelee 40 minuutin pelikuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

Suosikkisarjoja yhdistävä Wii U -roolipeli kosiskelee 40 minuutin pelikuvalla

21.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Wii U:lle kehitteillä olevasta Shin Megami Tensei X Fire Emblem -roolipelistä on kesäkuun E3-pelimessujen myötä saatu lyhyiden trailereiden lisäksi vihdoin myös useiden minuuttien edestä puhdasta pelikuvaa nähtäville. 

Pelikuvaa uutukaisesta tuotiin julki osana Nintendon E3:ssa järjestämiä Treehouse Live -verkkolähetyksiä. Niiden yhteydessä Shin Megami Tensei X Fire Emblemista esiteltiin tarkemmin niin pelin vuoropohjaista, joukkohyökkäyksiin ja vihollisten heikkouksien hyödyntämiseen keskittyvää taistelujärjestelmää kuin myös sen fantasiaelementtejä, oikeaa maailmaa ja musiikkia yhdistävää universumia. Pelin rakenteestakin on lisäksi ilmaantunut viitteitä.

Lännessä ensi vuonna julkaistavalla pelillä ei ole vielä virallista englanninkielistä nimeä. Oheisessa videossa siihen viitataankin käyttäen nimeä Genei Ibun Roku #FE, joksi peliä kutsutaan nykyisin virallisesti Japanissa.

E3:n varrella Nintendon Treehouse-yksikkö teki läjäpäin myös muita videoita messuilla esillä olleista peleistä aina Star Fox Zeroa ja syksyllä saapuvaa uutta Project Zeroa (Amerikassa Fatal Frame) myöten. Video löydät Nintendon amerikkalaiselta YouTube-kanavalta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Ilmapiiri muistuttaa minua persona sarjasta enemmän kuin mistään muusta.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Isot on.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Tuliskin tämä PS4:lle, kun Wii U:lla ei ole juurikaan kiinostavia pelejä. Tulispa edes kunnollinen Wii U-emulaattori.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä peelopuu

Ilmapiiri muistuttaa minua persona sarjasta enemmän kuin mistään muusta.

Personahan on teknisesti Shin Megami Tensei sarjan peli, olisivatko sitten siitä ottaneet enemmän vaikutteita. En laita yhtään vastaan. Mukavan värikästä ja mukavan katsottavaa menoa.

Nostoja