Suositun vampyyrisarjan paluu konsoleille oli lähellä – tällainen oli Legacy of Kain: Dead Sun

Uusi yksinpelattava Legacy of Kain -peli oli työn alla konsoleille. Nyt julkisuuteen on saatu uutta materiaalia Legacy of Kain: Dead Sunista.

23.2.2015 22:13

Kokonaan uusi Legacy of Kain -peli oli vähällä saada muotonsa ensin Xbox 360:llä sekä PlayStation 3:lla ja myöhemmin PlayStation 4:llä. NeoGAF-keskustelupalstan käyttäjä Mama Robotnik on onnistunut keräämään haltuunsa roppakaupalla materiaalia peruutetusta Legacy of Kain: Dead Sunista, jota työsti brittiläinen pelitalo Climax Studio apunaan pelisarjasta vuosia sitten vastannut Crystal Dynamics.

Dead Sunin oli määrä jättää Kainin sekä Razielin seikkailut takavasemmalle ja nostaa heidän sijasta toiminnan keskiöön uusi Asher-niminen sankari. Pelissä Asher olisi ollut oman murhansa kautta mysteeriseen vampyyrin kehoon vangiksi joutunut ihminen, joka yllättävän elämänkäänteensä myötä olisi saanut haltuunsa kokonaisen joukon erikoisia kykyjä. Vampyyrina mies olisi pystynyt matkustamaan esimerkiksi kahden erilaisen ulottuvuuden välillä sekä tietysti liikkumaan ja tappamaan tavanomaista tallaajaa huomattavasti tehokkaammin.

Mama Robotnikin tietojen mukaan pelistä tavoiteltiin synkkää zeldamaista toimintaseikkailukokonaisuutta. Peliä ehdittiin työstämään ilmeisesti kolme vuotta, kunnes vuonna 2012 Square Enix päätti keskeyttää projektin, koska sen ei uskottu saavuttavan valmistuessaan sellaisia myyntilukuja, joita julkaisija olisi toivonut.

Ilmeisesti pelistä jäi henkiin kuitenkin sen moninpelipuoli, josta sai syntynsä tällä hetkellä avoimessa beetatestissä oleva ilmainen verkkotoimintapeli Nosgoth.

Noin puolen tunnin edestä pelikuvaa Dead Sunista voi katsastaa tästä. Tarjolla on varhaista nähtävää niin pelin tarinasta, maailman rakenteesta kuin myös kovin Batman-henkisestä toiminnasta. Lisää pelistä voi vuorostaan lukea NeoGAFista.

Lisää luettavaa