Suositun vampyyrisarjan paluu konsoleille oli lähellä – tällainen oli Legacy of Kain: Dead Sun / Uutiset / pelaaja.fi

Suositun vampyyrisarjan paluu konsoleille oli lähellä – tällainen oli Legacy of Kain: Dead Sun

23.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Kokonaan uusi Legacy of Kain -peli oli vähällä saada muotonsa ensin Xbox 360:llä sekä PlayStation 3:lla ja myöhemmin PlayStation 4:llä. NeoGAF-keskustelupalstan käyttäjä Mama Robotnik on onnistunut keräämään haltuunsa roppakaupalla materiaalia peruutetusta Legacy of Kain: Dead Sunista, jota työsti brittiläinen pelitalo Climax Studio apunaan pelisarjasta vuosia sitten vastannut Crystal Dynamics.

Dead Sunin oli määrä jättää Kainin sekä Razielin seikkailut takavasemmalle ja nostaa heidän sijasta toiminnan keskiöön uusi Asher-niminen sankari. Pelissä Asher olisi ollut oman murhansa kautta mysteeriseen vampyyrin kehoon vangiksi joutunut ihminen, joka yllättävän elämänkäänteensä myötä olisi saanut haltuunsa kokonaisen joukon erikoisia kykyjä. Vampyyrina mies olisi pystynyt matkustamaan esimerkiksi kahden erilaisen ulottuvuuden välillä sekä tietysti liikkumaan ja tappamaan tavanomaista tallaajaa huomattavasti tehokkaammin.

Mama Robotnikin tietojen mukaan pelistä tavoiteltiin synkkää zeldamaista toimintaseikkailukokonaisuutta. Peliä ehdittiin työstämään ilmeisesti kolme vuotta, kunnes vuonna 2012 Square Enix päätti keskeyttää projektin, koska sen ei uskottu saavuttavan valmistuessaan sellaisia myyntilukuja, joita julkaisija olisi toivonut.

Ilmeisesti pelistä jäi henkiin kuitenkin sen moninpelipuoli, josta sai syntynsä tällä hetkellä avoimessa beetatestissä oleva ilmainen verkkotoimintapeli Nosgoth.

Noin puolen tunnin edestä pelikuvaa Dead Sunista voi katsastaa tästä. Tarjolla on varhaista nähtävää niin pelin tarinasta, maailman rakenteesta kuin myös kovin Batman-henkisestä toiminnasta. Lisää pelistä voi vuorostaan lukea NeoGAFista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samirai kuva
Samirai

Olisikohan katsottu sivusilmällä Darksidersin heikkoa menekkiä ja päätetty lopulta kuopata koko touhu... Ei kyl muutenkaan tuon videon perusteella kauheasti vakuuttanut, varsinkaan jos Darksidersiin vertaa. Silti liian harvoin tohditaan apinoida Zeldaa niin olisi ollut kiva nähdä tämänkin kohdalla olisiko touhu ottanut tuulta alleen

Käyttäjän frozen kuva
frozen

ei ole muuta legacy of kain pelistä jääny jäljellä kuin nimi vaan ja itse peli videoista päätellen oli kyllä todellä tylsän näköinen

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Meikäläisestä vaikutti kiinnostavalta, toisin kuin Zelda ja Dark Souls.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan hyvältähän tuo vaikutti. Harmi kun peruttiin.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Olihan tuo vähän raakileen näköinen 3 vuotta vanhaksi peliksi, mutta olisihan tuosta voinut tulla jotain vuoden tai kahden työstämisellä. Aina voi unelmoida :D