Super kuuma Superhot jatkuu itsenäisellä roguelike-laajennuksella / Uutiset / pelaaja.fi

Super kuuma Superhot jatkuu itsenäisellä roguelike-laajennuksella

6.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Aikaräiskintä Superhot on jatkumassa ja mahdollisesti vieläpä uudelleenpelattavampana kuin koskaan. Puolalaiskehittäjä Superhot Team varhaisjulkaisee Steamissa torstaina pelin itsenäisen laajennusosan Superhot: Mind Control Deleten, joka ottaa alkuperäispelin siistit perusideat ja muotoilee niitä osaksi hieman uudenlaista rakennetta.

Kehittäjät ovat verranneet Mind Control Deleten tyyliä hieman roguelike-tyylin peleihin. Tämä näkyy varsinkin satunnaisesti muodostuvissa pelikerroissa, joiden pariin houkutellaan niin uusilla vihollisilla, hahmoilla kuin erikoiskyvyillä. Näitä ripotellaan peliin myös sellaisella tahdilla, että pelaajien toivotaan päätyvän omaksumaan useita erilaisia pelityylejä.

Tarinattakaan Mind Control Delete ei jää, joskin vielä early access -vaiheessa sitä ei löydy laajennuksesta lainkaan. Muutenkin tällä viikolla kehiin tuotava versio on vielä varsin varhainen. Superhot Teamin mukaan sen on tarkoitus pysytella kehityksessä vielä 9-12 kuukautta. Pelaajapalautetta se haluaa kuitenkin aikaisessa vaiheessa, koska samainen palaute auttoi aikoinana hiemaan alkuperäisenkin Superhotin menestykseen.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja