Super Mario 3D World + Bowser's Fury paljastui Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario 3D World + Bowser's Fury paljastui Switchille

3.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10
Super Mario 3D World + Bowser's Fury, Super Mario 3D World, Bowser's Fury, Nintendo, Switch, tasoloikka, julkaisupäivä,

Wii U:n tasoloikkahitti Super Mario 3D World on saamassa uuden elämän Nintendo Switchillä. Peli ilmestyy Nintendon tuoreemmalle alustalle 12. helmikuuta Super Mario 3D World + Bowser's Fury -nimisenä pakettina.

Paketti sisältää tietysti alkuperäisen Super Mario 3D World -kokemuksen tukien tällä kertaa myös verkkopelimahdollisuutta. Epäselvää sen sijaan on, mitä uusi Bowser's Fury -sisältö oikein on, mutta lienee turvallista odottaa, että luvassa olisi ainakin jonkinlaisia uusia kenttiä.

Hintaa Super Mario 3D World + Bowser's Furylle kertyy oletuksena noin 60 euroa. Ohessa traileria.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Hintaa Super Mario 3D World + Bowser's Furylle kertyy oletuksena noin 60 euroa.

Mitäpä muutakaan? No ehkä se kympin nextgen-lisä olisi voinut vielä olla.

Sonyn vehkeelle olen ostanut julkaisussa Rise of the Tomb Raiderin, jossa kaikki DLC ja jonka hinta peruspelin verran. Peruspelin siis muilla konsoleilla, eli jotain 50-55e. Shadow of the Colossuksen remake maksoi taas julkaisussa muistaakseni jopa vain about 39e.

Samaan aikaan Nintendolla portataan mahdollisimman vähällä työllä pelejä ja lätkitään se Nintendo-pelin 60 euron hintalappu päälle.

Pointsit nyt edes siitä että tuovat näitä tarjolle mutta olisiko se niin vaikea panostaa vähän enemmän? Kilpailijat tekee sekä isomman työn että myy tuotetta halvemmalla. Vai kelpaako Nintendo-pelaajille vähän vähempikin mutta silti maksetaan enemmän? Itsekin siis Switchillä pelaan, siinä missä muillakin, mutta onhan tämä Nintendon peliensä arvottaminen ja niihin nähtävä (vähäisempi porttausten) vaivannäkö ihan eri planeetalta kilpailijoihin nähden.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Paras Super Mario imo!

Käyttäjän Pietu kuva
Pietu

Tämä oli kyllä jotain todella huikeaa samalta sohvalta co-oppina kaverin kanssa. :) Uusia ideoita ja vaihtelua oli myös todella paljon. Menee heittämällä omalla listalla parhaiden Marioiden kärkeen.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Hyh, taas 60 euroa.

3D World on loistava peli, mutta miksi kukaan joka pelin jo omistaa ostaisi tämän uudestaan 60€:lla? Uusille käyttäjillekin tuo hinta on suolainen muutaman vuoden ikäisestä pelistä.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Nautin tästä pelistä paljon Wii U:lla, etenkin Bowser-taisto lopussa jäi erinomaisena muistona mieleen. Wii U:n kosketuskohdat oli huonosti toteutettuja ja gimmickimäisiä, joten toivottavasti ne on muokattu/poistettu. Moninpelistä en pitänyt, eikä ne ihmiset joiden kanssa pelasin. Päätös riippuu siitä kuinka paljon peliaikaa Borser's Fury tuo mukaan.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tämä jäänyt välistä, joten olen odotellutkin Switchille saapuvaksi.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

noniin eiköhän se viimeinenkin Wii U helmi ole nyt lapioitu Switchille, voinkin heittää Wii U:n roskiin. Ymmärrän kyllä miksi saman tuotteen myyminen uudelleen ja uudelleen on kannattavaa bisnesperspektiivistä, mutta samalla Nintendo paskoo Wii U:n perinnön ja niiden 13 milj lojaaleimman fanin päälle, jotka hankkivat Wii U:n ja kaikki sen lukuisat laatupelit.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Megaman

noniin eiköhän se viimeinenkin Wii U helmi ole nyt lapioitu Switchille, voinkin heittää Wii U:n roskiin. Ymmärrän kyllä miksi saman tuotteen myyminen uudelleen ja uudelleen on kannattavaa bisnesperspektiivistä, mutta samalla Nintendo paskoo Wii U:n perinnön ja niiden 13 milj lojaaleimman fanin päälle, jotka hankkivat Wii U:n ja kaikki sen lukuisat laatupelit.

En pysty kyllä yhtään ymmärtämään tätä ajattelutapaa vaikka ainoastaan yksi PS3-peleistäni ei saanut remasteria PS4:lla. En silti ole heittämässä PS3:sta roskiin vaikka ne samat pelit onkin parempina versioina pelattavissa PS4:lla.

Minä pelasin ne pelit aikanaan PS3:lla ja se, että joku pääsee niihin myöhemmin käsiksi, ei ole minulta mitenkään pois. Eikä PS3 muutu turhaksi tai roskaksi sen vuoksi. Tosin vaikka niitä pelejä ei olisi portattukaan PS4:lle niin PS3 olisi vain bluray-soittimena. Vielä karumpi kohtalo on X360:llä, joka on kaapin perukoilla säilössä. Xbox One kun omaa taaksepäinyhteensopivuuden, jolla ilmeisesti toimii kaikki 360-pelit. En niitäkään ole palannut pelailemaan mutta silti, eikä silti ole yhtään konsolia roskiksessa eikä tule olemaankaan.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Megaman voitko kertoa missä roskiksesi sijaitsee? Muista piuhat

Käyttäjän Tifa_ kuva
Tifa_
Lainaus zappah

Xbox One kun omaa taaksepäinyhteensopivuuden, jolla ilmeisesti toimii kaikki 360-pelit

Ei toimi läheskään kaikki.

Itse uutiseen kommentoiden, en pitänyt hintaa kohtuuttomana ja tilaukseenhan tämä menikin.