Super Mario Bros. 35 paljastui – näin toimii Marion oma battle royale! / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Bros. 35 paljastui – näin toimii Marion oma battle royale!

3.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Super Mario Bros. 35, Super Mario Bros., Super Mario, Battle Royale, Nintendo, Switch

Switchin yllättävä verkkopelihitti Tetris 99 on saamassa aina vain yllättävämmän seuraajan. Super Mario Bros. -sarjan 35-vuotisen taipaleen kunniaksi Nintendo julkaisee 1. lokakuuta Super Mario Bros. 35:n, jossa kaikkiaan 35 pelaajaa taistelevat keskenään alkuperäistä Super Mario Bros. -peliä pelaten.

Tavoitteena Super Mario Bros. 35:ssä olisi tietysti olla viimeinen pelaaja hengissä, mikä tapahtuu tietysti väistelemällä erilaisia eteen tulevia vaaroja. Erikoisen vaaroista tekee kuitenkin se, että pelaajan kukistamat viholliset siirtyvät aina muiden pelaajien riesaksi, joten rauhaa ei ole luvassa välttämättä edes tavanomaisesti kevyemmissä Super Mario Bros. -kohtauksissa.

Tetris 99:n tavoin Super Mario Bros. 35 on ilmainen kaikille Nintendo Switch Online -jäsenille. Pelattavissa se pysyy kuitenkin vaiin ensi vuoden maaliskuun loppuun asti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Epäilen ettei toimi ihan yhtä hyvin kuin se Tetris-versio.

Mutta mitä ihmettä tapahtuu maaliskuussa kun Nintendo lopettaa useamman tuotteen jakelemisen/toiminnan silloin? Ihme touhua kyllä. Yrittävätkö saada ihmisiä Switchin pariin nyt uusien konsolien kynnyksellä? Puolivillaiset 3D-lämmittelyt ja Mario 35 vastaan Xbox One ja PS5? Mitenhän käy, on niin tasaiset kilpakumppanit.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Dindendo jälleen vauhdissa. Tästähän ei ole kovinkaan kauaa, kun Super Mario Brosista tehtiin yhden ihmisen voimin ilmainen selaimessa toimiva battle royale, jossa 100 pelaajaa pystyi pelaamaan peliä samanaikaisesti. Nintendo ajoi tietenkin pelin alas tekijänoikeuslain nojalla ja julkaisee nyt alkuperäistä peliä kehnomman version.

Zappahia kompaten on kyl ihan käsittämättömän laiskaa touhua Nintendolta tämä koko Mario-hässäkkä.

Edit: Tässä vielä se alkuperäinen Mario Royale.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Turbomuna

Tästähän ei ole kovinkaan kauaa, kun Super Mario Brosista tehtiin yhden ihmisen voimin ilmainen selaimessa toimiva battle royale, jossa 100 pelaajaa pystyi pelaamaan peliä samanaikaisesti. Nintendo ajoi tietenkin pelin alas tekijänoikeuslain nojalla ja julkaisee nyt alkuperäistä peliä kehnomman version.[/url]

Tuskin liittyy tuohon juurikaan. Ennemminkin Tetris 99 -tyyliin tehty Mario. Veikkaan ettei Japanissa tuosta fani- battle royalesta ole edes kuultu.

Nostoja