Super Mario Bros. -maailmanennätys meni uusiksi - ero vain 66 millisekuntia / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Bros. -maailmanennätys meni uusiksi - ero vain 66 millisekuntia

20.10.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Super Mario Bros. -maailmanennätys meni uusiksi - ero vain 66 millisekuntia

Nintendon klassikkopeli Super Mario Bros. on saanut uuden maailmanennätyksen.

Super Mario Bros.:n uusi maailmanennätysaika syntyi yli vuosi edellisen parannuksen jälkeen. Aidolla konsolilla ennätyssuorituksensa tehnyt Darbian kellotti viikonloppuna Super Mario Bros.:n läpäisyn aikaan 4 minuuttia, 57 sekuntia ja 627 millisekuntia. Ennätystehtailu on tarkkaa puuhaa, sillä Darbianin aika parantaa i_o_l:n kesäkuussa 2014 tekemää Super Mario Bros. -ennätystä vain 66 millisekunnin verran.

Uuden Super Mario Bros. -ennätyksen haltijan mukaan suoritus ei ollut missään tapauksessa virheetön. Darbian kertoo Reddit-keskustelupalstalla pystyvänsä säästämään vielä yli 3 sekunnin sadasosaa tasossa 4-2. Hänen mukaansa parannettavaa löytyi myös viimeisessä tasossa, jossa hän kertoo menneensä kertaalleen ainakin pikselin liian pitkälle.

Katso Darbianin Super Mario Bros. -maailmanennätyssuoritus kokonaisuudessaan alla:

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hullun hommaa. Sitä paitsi peli on niin hyvä, että mitä kauemmin se kestää sen parempi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Oiskohan Super Meat Boyn Platinum Trophy helppo tollaselle pelaajalle? Itelle oli jo kova suoritus pelin läpäiseminen.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Pitäisi varmaan joskus katsoa nuo kaikki läpäisyt yhtä aikaa. Olisi mukava nähdä, onko niissä juuri mitään eroa, muuta kuin nuo pari millisekuntia.

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Nämä vanhat pelit mitä ihmiset on jauhaneet vuosikymmeniä ovat niin optimoituja, että siihen ei ole tavallisilla kuolevaisilla mitään sanomista. Super Metroid tulee nyt ekana mieleen. Itsekin olen juossut kasuaalissa mielessä eri Metroid-pelejä ja OoT:tä, mutta ei vain ole aikaa eikä kiinnostusta ( eikä lahjoja) laittaa yhteen peliin tuhansia ja tuhansia tunteja. Jossain vaiheessa se lakkaa olemasta hauskaa ja muuttuu liian vakavaksi. Tykkään siksi ehkä enemmänkin katsoa speedruneja. Suuri hatunnosto kaikille, jotka pystyy pelaamaan tällä tasolla.