Super Mario Maker 2 muuttuu erikoiseksi Zelda-peliksi ilmaisella päivityksellä – paljon muutakin luvassa! / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Maker 2 muuttuu erikoiseksi Zelda-peliksi ilmaisella päivityksellä – paljon muutakin luvassa!

2.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Super Mario Maker 2, Super Mario maker, The Legend of Zelda, Zelda, link, Master Sword, päivitys, Nintendo Switch

Nintendo on osoittanut näin maanantaina, että vähälle jääneestä huomiosta huolimatta se ole unohtanut tyystin Super Mario Maker 2:ta. Tällä viikolla 5. päivä joulukuuta peliin on matkalla iso päivitys, joka laajentaa sen puuhatarjontaa kiehtovilla uusilla työkaluilla ja ominaisuuksilla.

Muutokset tuodaan kaikki esille uudella videolla, jossa näytillä ovat siis niin Spiken ja Pokeyn kaltaiset viholliset kuin uusia rakennuspalikoita edustavat jäätyneet kolikot, vauhtilaatat ja P-laatikot. Oma lisänsä on yhtälailla pelitila Ninji Speedruns, jossa ravataan mahdollisimman nopeasti läpi tasaiseen tahtiin päivittyvän Nintendon luoman kenttätarjonnan.

Kenties se erikoisin muutos on kuitenkin alkuperäiseen Super Mario Bros. -tyyliin lisättävä Master Sword -esine. Sen keräämällä pelihahmo muuttuu The Legend of Zelda -sarjan Linkiksi ja saa käyttöönsä joukon tälle ominaisia erikoiskykyjä. Link hyödyntää siis niin miekkaansa, kilpeään, pommeja kuin jousipyssyäkin ja tuo näin ollen kokonaisen joukon uusia keinoja vuorovaikuttaa kenttien kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.