Super Mario Maker 2 päivättiin – myös mahdollisesta moninpelistä vihjaillaan / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Maker 2 päivättiin – myös mahdollisesta moninpelistä vihjaillaan

25.04.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Nintendo on paljastanut tarkan julkaisupäivän odotetulle Super Mario Maker 2:lle, joka julkaistaan Switchille 28. kesäkuuta.

Alkuvuodesta julkistettu peli lisää suositun kenttäeditorin työkaluihin muun muassa mahdollisuuden luoda mäkiä ja muuttaa ruudun rullaussuuntaa, minkä lisäksi vihollis- ja palikkavalikoimaa kasvatetaan uusilla tuttavuuksilla.

Pelin omat kotisivut näyttäisivät puolestaan vihjailevan lisätystä moninpelistä, sillä pelaajien määrän suhteen sivuilla mainitaan ainoastaan ”ilmoitetaan myöhemmin”.

Super Mario Maker 2 julkaistaan Switchille 28. kesäkuuta.

Lähde: Twitter, Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän METTO kuva
METTO

Ykkönen sai ostamaan WiiU:n, kakkonen Switchin. Yhden pelin konsoliksi jäänee jälkimmäinenkin.

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

mikäs siinä jos tykkää lapsosten leluista

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Super Mario Makerin vuoksi teki aikoinaan mieli hankkia Wii U. Onneksi en ostanut peliä 3DS:lle, sillä nyt pääsen nauttimaan siitä aivan tuorein silmin.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell
Lainaus METTO

Ykkönen sai ostamaan WiiU:n, kakkonen Switchin. Yhden pelin konsoliksi jäänee jälkimmäinenkin.

En kovin paljoa ole samaa mieltä ajatuksesta, että mikään konsoli olisi ostamisen arvoinen yhden ainoan pelin takia, oli se miten hyvä tahansa. Mutta jokainen toimikoon omalla tyylillään.
--
Mutta joo, kyllähän tuo peli hyvältä näyttää, ainakin mitä tähän asti on näytetty. Nyt kun on suositummalla konsolilla kuin Wii U, niin pääsee isompi yleisö käsiksi peliin. Muutenkin tuntuu sellaiselta joka toimii hyvin kannettavassa muodossa.

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

Breath of the Wild, Mario Kart, Super Mario Odyssey, Tetris 99 ja tuleva Mario Maker 2 hyviä syitä ostaa Nintendo Switch :)