Super Mario Maker 2 saa mahdollisuuden luoda kokonaisia maailmoja ja Super Mario Bros. 2 -sisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Maker 2 saa mahdollisuuden luoda kokonaisia maailmoja ja Super Mario Bros. 2 -sisältöä

21.04.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Super Mario Maker 2 saa mahdollisuuden luoda kokonaisia maailmoja ja Super Mario Bros. 2 -sisältöä

Nintendo on paljastanut omien Mario-kenttien rakentamiseen ja pelaamiseen keskittyvän Super Mario Maker 2:n viimeisen suuremman päivityksen annin.

Super Mario Maker 2 saa viimeisessä päivityksessään mittavia uudistuksia. Niistä merkittävin on mahdollisuus luoda kokonaisia maailmankarttoja, jotka yhdistävät yksittäisiä kenttiä toisiinsa. Pelaajat voivat suunnitella enintään kahdeksan maailmaa, jotka koostuvat 40 kentästä.

Päivitys lisää peliin myös Super Mario Bros. 2:sta tuttuja pelimekanismeja uudenlaisella sieniesineellä, jonka voimien myötä Mario voi seistä vihollisten päällä ja poimia ne käsiinsä.

Mukaan lisätään myös iso kasa uusia esineitä, pukuja, voimalisäyksiä, vihollisia ja pomovastuksia Mario-pelisarjan varrelta, jotka tuovat pelaamiseen ja kentäntekoon jälleen huomattavaa vaihtelua. Vauhdikkaan esittelyvideon voi katsastaa ohesta.

Super Mario Maker 2:n viimeinen suurempi päivitys ilmestyy 22. huhtikuuta.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Best6489 kuva
Best6489

Ei ole viimeinen päivitys vaan viimeinen iso päivitys. Vielä voi tulla pikku päivityksiä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tuota maailmankartan lisäämistä en ole osannut edes haaveilla, mutta nyt kun miettii, niin todella oleellinen ja hauskaa että tulee. :)

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Maailmankarttaa toivonut jo ensimmäisesti osasta asti. Yritänpä ryhtyä pelaamaan ja rakentamaan aktiivisesti taas.