Super Mario Maker mullistaa Mario-pelaamisen syyskuussa

Mario Maker onkin nyt Super Mario Maker ja se julkaistaan syyskuussa. Ja jos se ei ole juttusi, voi loppuvuonna pelailla myös Mario Tennistä ja Animal Crossing -sivuosia.

16.6.2015 21:32

Omien Super Mario -kenttien rakentamisen mahdollistava Mario Maker on nimetty uusiksi. Viime vuonna Wii U:lle paljastettua peliä kutsutaan nykyisin ylväämmin Super Mario Makeriksi, mikä kannattaa muistaa varsinkin syyskuun koittaessa. Kyseisen kuun 11. päivä peli on tarkoitus tuoda nimittäin viimein kaikkien saataville.

Super Mario Makerin julkaisupäivän Nintendo paljasti osana E3-messujen yhteydessä pitämäänsä Nintendo Digital Event -lähetystä. Sen yhteydessä pelistä julkaistiin myös ohesta löytyvä uusi traileri, joka varsin monialaisesti esittelee pelin editorin suomia mahdollisuuksia. Jos sen ohella pelistä kaipaa kuitenkin vielä lisää hullua materiaalia, kannattaa läpi katsoa Nintendo World Championships -turnauksen kohokohtavideo peliä koskien.

Osana Nintendo Digital Eventia julkaisupäivänsä sai lisäksi myös 3DS:n sisustuspeli Animal Crossing: Happy Home Designer, joka on tarkoitus julkaista lokakuun 2. päivä Euroopassa. Animal Crossing -teemaa mukaillen samalla paljastuksen kohteeksi päätyi lähetyksessä myös virtuaalinen lautapeli Animal Crossing: Amiibo Festival, joka sekin julkaistaan vielä tänä vuonna.

Wii U -iloittelun kannalta Mario Tennis -fanitkin saivat Digital Eventista ilouutisia, sillä lähetyksessä saatiin myös ensimmäinen vilaus Mario Tennis: Ultra Smashiin. Peli olisi tarkoitus saada kauppoihin vielä kuluvan vuoden lopulla.

Lisää luettavaa