Super Mario Maker paranee entisestään ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Maker paranee entisestään ensi viikolla

27.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Nintendo on ilmoittanut julkaisevansa ensi viikolla uuden päivityksen Super Mario Makeriin.

Marraskuun 5. päivän tienoilla vapauteen päästettävä päivitys piristää hieman erityisesti pelin kenttäeditorin työkalutarjontaa. Päivityksen saapumisen jälkeen kenttiin on mahdollista ujuttaa mukaan maksimissaan kaksi tarkastuspistettä, minkä lisäksi pelin laatikkojen toimintaa monipuolistetaan myös. Jatkossa pelaajat voivat ujuttaa yhteen laatikkoon samanaikaisesti nimittäin esimerkiksi sekä sienen että tulikukan, joista sienen Mario saa ulos ollessaan pieni ja tulikukan vuorostaan, mikäli tämä iskee laatikkoa ollessaan jo sienen vaikutuksen alainen.

Myös Super Mario Makerin Course World -valikko monipuolistuu samalla. Jatkossa Course Worldin uumenista on mahdollista löytää kategoriat Event Courses ja Official Makers, joista Event Courses tarjoaa koettavaksi Nintendon "kumppanien" tekemiä kenttiä, kun taas Official Makers -listan alta löytyy sekä Nintendon tekemiä että erikseen esiin poimimia kenttiä.

Super Mario Maker sai julkaisunsa 11. syyskuuta. Tähän mennessä jo reilut miljoona kappaletta myyneeseen peliin on luotu Nintendon mukaan 3,3 miljoonaa kenttää verkossa pelattavaksi.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Miksiköhän tarkastuspisteitä rajoitetaan? Ettei tulisi liian helppoa?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Miksiköhän tarkastuspisteitä rajoitetaan? Ettei tulisi liian helppoa?

Oletko normaaleissakaan virallisissa 2D marioissa nähnyt useampaa? Ei myöskään pitäisi olla mahdollista tehdä niin ällistyttävän pitkiä kenttiä että useampaa pitäisi tarvita.

Itselle tuli jopa yllätyksenä tuo että kenttään on voinut rakentaa vain joko sienen tai kukan, koska aivan kaikissa 2D mairoissa on aina ollut systeeminä että pieni mario saa sienen, iso kukan.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Oooh, kelpaa! Checkpointtien puute tuppasi vähän harmittamaan etenkin jos teki/pelasi pidempää kenttää. Ei aina nappaa pitkää kenttää aloittaa ihan alusta jos lopussa kuolee johonkin hiukan tiukempaan loikkaan. Ja tuo että pienenä saa vaan sienen kuten muissa Marioissa on kanssa hyvä lisä :) Vielä kun kenttiin voisi laittaa tunnisteita (esim. auto scroll, short, long, hard jne jne) joiden perusteella voisi myös kenttiä etsiä. 100 Mario Challengea välillä syö kun putkeen 3 kenttää jotka on näitä don't move kenttiä missä kaikki tapahtuu automaattisesti. Ihan kivoja ne on mut välillä ois kiva myös pelata ;D