Super Mario Odyssey ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild saavat virtuaalitodellisuustuen / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Odyssey ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild saavat virtuaalitodellisuustuen

5.04.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Nintendo Switchin Labo VR Kit mahdollistaa myös konsolin hittipelien kokemisen virtuaalitodellisuudessa.

Nintendo on paljastanut Twitterissä Super Mario Odysseyn ja The Legend of Zelda: Breath of the Wildin saavan tuen virtuaalitodellisuudelle Labo VR Kitin kanssa. Super Mario Odysseyn tapauksessa virtuaalitodellisuudessa voi pelata kolme minitehtävää pelistä tutuissa maisemissa. The Legend of Zelda: Breath of the Wild on sen sijaan pelattavissa kokonaisuudessaan virtuaalitodellisuudessa. Molempien pelien VR-sisältö julkaistaan huhtikuun lopussa ilmestyvässä päivityksessä.

Labo VR Kit saapuu kauppoihin ensi perjantaina. Pelkät lasit saa omakseen n. 40 euron hintaan, joten Linkin ja Marion VR-seikkailuihin pääsee mukaan pienellä panostuksella.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Kummeleita lainatakseni: "panokset kovenee!" Voi olla, että tulen hankkimaan pelkät VR-lasit ihan vain näiden kahden pelin vuoksi.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

720p VR? Eikös BotW ole myös 30fps? Taidan pysyä PSVR:llä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Breath of the Wild VR:nä kuulostaa kyllä lähtökohtaisesti varsin kauniilta ajatukselta (eikä ensimmäinen kerta, kun tällainen tulee mieleen), mutta pelkään, että tällä teknologialla toteutettuna aika epämukava pelata

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Bloob

720p VR? Eikös BotW ole myös 30fps? Taidan pysyä PSVR:llä.

On se välillä, suurimman osan ajasta kyllä alle 30fps.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tekisi mieli kokeilla kyllä mutta epäilen että kokemus on pettymys. Jo PSVR, joka sinänsä hieno onkin, jättää kaipaamaan jotain vielä parempaa.

Käyttäjän ajajehu kuva
ajajehu

Taloudesta löytyy jo kymmeniä kertoja kalliimmat Oculus Rift ja HTC Vive, joten kyllä tämän kokeiluun neljäkymppiä ilman muuta irtoaa kun pelitkin löytyvät jo. :)

Nostoja