Super Mario Odysseyn uusi traileri on täällä! Julkaisu odottaa lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Super Mario Odysseyn uusi traileri on täällä! Julkaisu odottaa lokakuussa

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Seuraava suuren mittaluokan Mario-peli Super Mario Odyssey julkaistaan 27. lokakuuta, Nintendo on vahvistanut E3-messujen yhteydessä.

Myös tuore traileri on Odysseysta saatu samalla julkaistua ja se sisältääkin roimasti uutta pelikuvaa Marion tulevasta Switch-seikkailusta. Nähtäville saadaan taas vaihteleva määrä erilaisia ympäristöjä, mutta yhtälailla Nintendo on paljastanut myös Marion uuden kyvyn kaapata vihollisten kehoja uuden lakkinsa voimin.

Luonnollisesti Super Mario Odyssey on saamassa julkaisussaan vielä myös oman kokoelmansa Amiiboja. Uudella Mario-, Peach- ja Bowser-figuurilla avaamaan pääsee peliin uusia pukineita ja aputoimintoja. Myös muutamat vanhemmat Amiibot ovat yhteensopivia pelin kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hauska tuo hattusysteemi, joka tuo paljon uutta. Musiikki toi mieleen Bayonetta 2:n pääkappaleen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Joutuu sen Switchin ostaan kun tämä rantautuu.

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Vaikea sanoa kumpi näyttää oudommalta, tämä vai Mario + Rabbids. Nuo Amiibot ovat kyllä yksiä hienoimmista tähän mennessä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Monipuolisen oloinen teos ja jos/kun Switchin hankin niin kyllä tämän hankkisin Zeldan kaveriksi.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Mä en vaan pääse sen yli, kuinka OUDOLTA tuo näyttää. En ehkä oikein sisäistä nyt tuota Roger Rabbit/Cool World-konseptia, jossa mariomaailma jotenkin oudosti linkittyy realimaailmaan. Jos Switchin omistaisin, niin kyllähän tämä menisi hankintaan kaikessa outoudessaan, mutta on toinen asia, saako tämä mut hankkimaan Switchin.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Näyttää aivan mahtavalta. Siinä on viimeistään syy hankkia Switchi jos tuota huippu laitosta ei vielä omista. Botw ja Odyssey samana vuonna. Aika huikeaa!

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Haluaisin kovasti pitää tästä, mutta jotain nyt puuttuu. Minusta tämä ei yksinkertaisesti näytä oikealta Mario-peliltä. Rakastin Super Mario 3D Worldia niin paljon, että se on yksi eniten pelaamistani peleistä koskaan. Kaikki ne salaisuudet, kerättävät tavarat, avattavat maailmat, super-vaikeat bonuskentät... Vuosien odottelun ja toiveiden jälkeen sille ei sitten tullutkaan jatkoa :(

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Mielipiteitä on monia. Silti jotenkin huvittaa kun Nintendo uudistaa tuttua sarjaansa niin se ei kelpaa vaikka uudistus näyttä erittäin korkeatasoiselta. Yleensä valitetaan että jatko-osat on aina sitä samaa ja sitten kun tehdään reilu uudistus niin sekään ei kelpaa. Pelurit on kummaa porukkaa :-D Tämän pelin vahvuus on mielestäni juurikin se että se ei muistuta yhtään edellisiään. Näen että tämä on Marioiden Botw. Nimenomaan juurikin tälläiset pelit mitkä uudistavat reilusti pelisarjaa on pelien helmiä. Veikkaan että tässä on menossa sama alku kiukuttelu kuin Botw:in alussa :-D

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Toki tuo dinosaurus oli kyllä realistisuudessaan kuin kokonaan eri pelistä. :) Ja tosiaan, nyt kun Nintendo tekee uutta, niin heti aletaan valittamaan. :)

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Poislukien hauska hattumekaniikka tämä näytti ensisilmäykseltä aivan hirveälle, lähinnä koska tasot näyttivät niin surkeilta. Sittemmin kun Treehousessa käytiin peliä tarkemmin läpi niin jos yhtään oikein ymmärsin niin noiden tyhjien ja hyvin latteiden tasojen on tarkoitus toimia hubeina. Jos näin on niin loistavaa! Silti pienellä varauksella lähestyn tätä.

Nostoja