Pienistä lähtöasetelmista valtaisaan suosioon ponnistaneet latausklassikot Terraria ja Super Meat Boy ovat hiljalleen liittymässä myös Wii U:n valikoimaan. Peleistä Super Meat Boyn on vahvistettu ilmaantuvan konsolille niinkin nopsaan kuin 12. toukokuuta, kun taas Terrarian vuoro koittaa Euroopassa 24. kesäkuuta.

Peleistä Super Meat Boyn päätyminen Wii U:lle on siinä mielessä kiehtova tapaus, että aikoinaan peliä kehitettiin myös alkuperäiselle Wiille, kunnes WiiWare-kauppapaikan tekniset rajoitukset tulivat vastaan. Wii U:lle pelin on kehittänyt espanjalainen käännösstudio BlitWorks ja kyseinen versio näyttäisi pohjautuvan aiemmin viime vuonna pelistä saatuihin PlayStation-versioihin. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että pelin musiikit on laitettu Xbox 360- ja pc-versioihin nähden uusiksi.

Terrarian osalta pelin saapuminen Wii U:lle voi houkutella monia siinä mielessä, että pelin muista kotikonsoliversioista poiketen Terraria tukee Wii U:lla kosketusnäyttöpelaamista. Omien rakennuksien kyhääminen ja helvettihissien kaivamisen pitäisi olla alustalla siis siitä selvästi luontevammasta päästä.

 

Lisää luettavaa