Super Monkey Ball -klassikot kootaan kokoelmapaketiksi – myös Danganronpa-murhamysteerit kasataan yhteen / Uutiset / pelaaja.fi

Super Monkey Ball -klassikot kootaan kokoelmapaketiksi – myös Danganronpa-murhamysteerit kasataan yhteen

15.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Super Monkey Ball -klassikot kootaan kokoelmapaketiksi – myös Danganronpa -murhamysteerit kasataan yhteen

20 vuoden ikää nyt kesäkuussa juhlistava Super Monkey Ball -sarja saa uuden kokoelmapaketin lokakuun 5. päivä.

Paketti kantaa nimeä Super Monkey Ball: Banana Mania ja se koostaa yhteen remasteroidut versiot kolmesta ensimmäisestä sarjan pääpelistä. Teoksethan ovat siis alkuperäinen Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 sekä Super Monkey Ball Deluxe. Yhteensä tarjolla niissä on satamäärin kenttiä selätettäväksi sekä kourallinen minipelejä myös nautittavaksi.

Banana Mania kiikutetaan saataville niin PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlaYStation 4.lle, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:lle.

Kokoelma paljastui osana Nintendon uusinta Direct-verkkolähetystä, jonka myötä myös toisenlainen pelipaketti sai julkistuksensa. Kyseessä oli murhamysteerisarja Danganronpan kaikki kolme pääsarjan osaa yhteen koostava Danganronpa Decadence. Neljäntenä pelinä mukana siinä nähdään myös roolipelijuhlajulkaisu Danganronpa S: Ultimate Summer Camp.

Danganronpa Decadence on määrä nähdä Switchillä vielä myöhemmin tänä vuonna. Paketti itsessään julkaistaan vain fyysisenä, mutta yksittäistet pelit voi napata vielä Switchille myös digitaalisessa kuosissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hyvä, viimeinkin ne oikeasti hyvät Monkey Ball-pelit laitetaan pakettiin, ei mitään Banana Blitz:iä, sarjan paskin osa (mitä Sega oikein ajatteli?!). Miksi he kuitenkin mainostavat Deluxea omana pelinään? Se oli kahden ekan pelin kokoelma Xbox:ille ja PS2:lle, joliko siinä edes mitään bonusta GC-peleihin verrattuna?

Nostoja