Super Smash Bros. -pelin bugi laittaa pelaajan jäähylle 136 vuodeksi / Uutiset / pelaaja.fi

Super Smash Bros. -pelin bugi laittaa pelaajan jäähylle 136 vuodeksi

3.11.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
9

Super Smash Bros. -pelin 3DS-versiossa on hupaisa bugi.

Pelin moninpelimuodossa ei saa keskittyä ainoastaan yhden pelaajan kurmottamiseen - tästä tulee yleensä 15 minuutin bännit. 3DS-versiosta löytyy kuitenkin hupaisa bugi, joka asettaa pelaajan jäähylle 71 582 030 minuutiksi. Vuosissa muunnettuna tämä tekisi kepeät 136 vuotta bänninurkkauksessa istumista.

Yksi yhtä vastaan -verkkopelitilassa bänniongelmaa ei esiinny. Bugi-ongelman takia kannattaakin ehkä vältellä neljän pelaajan moninpeliä ihan varmuuden vuoksi.

Pelaaja+-palvelun tilaajat voivat lukea pelin tuliterän arvostelun täältä.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Pelin moninpelimuodossa ei saa keskittyä ainoastaan yhden pelaajan kurmottamiseen - tästä tulee yleensä 15 minuutin bännit.

Mikä helvetin järki tuossa on? Eikö ole fiksumpaa juuri saada pelaajat yksitellen tiputettua pelistä. Eipä ole tullut naurettavampaa bännin aihetta vastaan mies muistiin, ellei lasketa joitain battlefieldien vuokra servereiden sääntöjä, mutta että ihan pelin omat säännöt? Huh huh.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä gurgi

LainausPelin moninpelimuodossa ei saa keskittyä ainoastaan yhden pelaajan kurmottamiseen - tästä tulee yleensä 15 minuutin bännit. Mikä helvetin järki tuossa on? Eikö ole fiksumpaa juuri saada pelaajat yksitellen tiputettua pelistä. Eipä ole tullut naurettavampaa bännin aihetta vastaan mies muistiin, ellei lasketa joitain battlefieldien vuokra servereiden sääntöjä, mutta että ihan pelin omat säännöt? Huh huh.

Mieti asiaa pelin nautittavuuden kannalta, vai onko parempi että porukalla ollaan tasan sen yhden kimpussa joka kierroksella heti alkumetreiltä saakka? Sitä varten mennään 2v2 eikä FFA...

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä gurgi

LainausPelin moninpelimuodossa ei saa keskittyä ainoastaan yhden pelaajan kurmottamiseen - tästä tulee yleensä 15 minuutin bännit. Mikä helvetin järki tuossa on?

Olin juuri kommentoimassa samaa. En ole aikoihin lukenut mitään noin typerää sääntöä. Ilmeisesti pelin pelaajat ovatkin 3v ipanoita jotka sitten itkevät äidille kun häviää aina pelaajalle HoleDriller666.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Hyvin omituista kyllä, sekä bugi että bännin syy.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Minustakin todella typerä bannien syy jo lähtökohtaisesti. Tosin en tiedä tarkemmin mitä tuo vaatii aktivoituakseen, eli tuleeko heti jos pieksää vain yhden kerran yhtä tyyppiä vai pitääkö useammassa erässä toistaa tuota. Monia ongelmia tuosta tulee jos vaikka hakkaat jonkun ja tyyppi hermostuu ja tulee itse kimppuun, niin pitäisikö olla vastaamatta hyökkäykseen sen takia että saa bannit?

Aikoinaan tullut itsekin harrastettua myös tätä "kostamista" joka ajautuu helposti siihen että metsästää vain sitä yhtä tyyppiä koko ajan. Typerää hommaa toki, kun yleensä silloin jää pisteet saamatta jonkun henkilökohtaisen pikkukaunan takia. Varmasti myös minunkin perässä on juossut porukkaa BF 1943:ssa ja Gears of Wareissa kostoaikeet mielessä.

Näillä kokemuksilla siis sanoisin että typerä bannisyy.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Asian hyvä puoli on se, että bannien saaneiden lapsenlapsenlapset voivat taas nauttia 3DS:n Smash Brossista.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Voi Nintendo. Aina valkeana ritarina paikalla pelastamassa lapsia, jotka ei nimenomaan sitä pelastamista kaipaa. Kyllä ala-asteella Kukkulankuninkaastakin meni heti maku, jos opettaja tuli viereen pällistelemään ja puuttumaan jokaiseen pikku mustelmaan.

Se porukan dynamiikka ja pienet keskinäiset kaunat on juuri paras osa peliä kuin peliä.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itseäni ihmetyttää se, että Mii-hahmoja ei kuulemma saa käyttää tuntemattomia vastaan nettipelissä - itselläni ei ole kavereita... Mutta mitä väliä sillä on, että jonkun hahmo näyttää Hitleriltä tai vaikka Michael Jacksonilta. Vai onko vaarana se, että joku tekee mustan miehen, jolla on punaiset huulet! =O

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kyllä tuon jaksaa odottaa.